Loading...
Begrafenisverzekering2020-03-30T01:45:18+00:00
dela-uitvaartverzekering
yarden-uitvaartverzekering
 • Keuze 2 Uitvaartverzekering
     

  Verzekerd Bedrag € 8.000 ✓ Premielooptijd tot 85 jaar ✓ Kinderen gratis meeverzekeren *tot 21 jaar* ✓ Wensen tijdens de looptijd aanpasbaar

   

  € 9,74 p/mnd

   
monuta-uitvaartverzekering
 • Keuze 3 Uitvaartverzekering
     

  Verzekerd Bedrag € 9.000 ✓ Premielooptijd tot 85 jaar ✓ Kinderen gratis meeverzekeren *tot 18 jaar* ✓ Wensen tijdens de looptijd aanpasbaar

   

  € 11,74 p/mnd

   

Premies die hierboven zijn weergegeven zijn berekend met de volgende geboortedatum: 05-08-1987 (32 jaar)niet-roker.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wil je graag een uitvaartverzekering? Dan is het verstandig om de verschillende uitvaartverzekeringen te vergelijken. Iedere verzekeraar biedt haar eigen dekkingen met verschillende premies en voorwaarden. Let niet alleen op de premie, maar ook zeker op de voorwaarden. Overigens hoeft de goedkoopste niet perse de minste voorwaarden te hebben. Een uitvaartverzekering vergelijken kun je daarom het beste doen op basis van zowel de premie als de voorwaarden.

Uitvaartverzekering afsluiten

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de Nederlanders in 2019 een uitvaartverzekering heeft. Heb je een goede uitvaartverzekering gevonden? Dan kun je direct de uitvaartverzekering afsluiten. Dit gaat eenvoudig online. Nadat je een vergelijking hebt gemaakt en een verzekeraar hebt gekozen, kun je na het invullen van je gegevens en je keuzes de uitvaartverzekering afsluiten.

14 dagen bedenktijd

Binnen 14 dagen gratis opzeggen

Je loopt geen enkele risico! Alles wordt automatisch in gang gezet

Je hebt het recht om binnen 14 dagen je beslissing terug te draaien! Je loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Kies wat bij jouw situatie past!

Je hoeft zelf niks te doen, je krijgt zsm bericht van je verzekeraar

Handig en snel afgesloten!

Direct afgesloten!

Wij geven je advies en sluiten deze direct aan!

Binnen enkele minuten gerealiseerd

Je hoeft verder niks te doen, wij regelen alles verder voor jou!

Veelgestelde vragen

2 soorten uitvaartverzekeringen2020-01-13T10:02:08+00:00

Op dit moment worden er door verschillende aanbieders verschillende soorten verzekeringen aangeboden. Echter zijn er dus 2 verschillende soorten, een uitkering in natura en een uitkering in kapitaal. Hieronder leggen we je precies uit hoe dit in elkaar zit.

 • Uitkering in natura: Als er sprake is van een uitvaartverzekering met een uitkering in natura dan betekent dat je ook laat meeverzekeren met de dienstverlening en materialen voor de uitvaart. Dit betekent dat er geen uitkering van het geldbedrag plaatsvindt nadat je bent overleden. Dat houdt in dat de verzekeraar betaalt wat is omschreven uit de polis.
  Enkele verzekeraars die dit soort uitvaartverzekering aanbieden zijn: Monuta, Yarden en DELA.
 • Uitkering in kapitaal: Dit betekent dat je zelf kunt bepalen hoe de uitvaart geregeld gaat worden, dit wordt dus vervolgens gefinancieerd met een uitvaartverzekering. De uitkering van dit kapitaal zal dus niet plaatsvinden in contanten. Als je de declaraties doorstuurt aan je verzekeringsmaatschappij dan zal zij deze vervolgens ook gaan betalen.
Uitvaartverzekering of begrafenisverzekering?2020-01-03T11:40:57+00:00

Mocht je te komen overlijden, dan wil je natuurlijk je nabestaanden waarschijnlijk zeer goed achterlaten zonder dat ze met hoge kosten te maken gaan krijgen. Zoals eerder vermeldt kost een uitvaart in Nederland al gemiddeld zo’n 8.000 EUR. Dat is natuurlijk een hoop geld!. Een uitvaartverzekering zal er in ieder geval voor zorgen dat deze kosten worden vergoedt voor je uitvaart. Hierdoor zorgt je ervoor dat je nabestaanden niet voor deze kosten moeten opdraaien. Dat geeft enigszins een gerust gevoel, en vooral in deze moeilijke tijden die ze nog moeten doormaken. Uit recente onderzoek hebben rond de 70% van de Nederlanders zo’n uitvaartverzekering. Behoor je bij de resterende 30% die dit nog niet hebt geregeld? Dan is het wellicht handig en verstandig om hierin even te gaan verdiepen!


Notice: unserialize(): Error at offset 53 of 1750 bytes in /home/u37711p34753/domains/zum.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 276