Loading...
Rechtsbijstandverzekering2019-04-22T02:32:03+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

U loopt geen enkele risico! U kunt alleen maar winnen!

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw beslissing terug te draaien! U loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

U hoeft zelf niks te doen, u krijgt zsm bericht van uw nieuwe verzekeraar

Binnen enkele minuten is het zo gedaan!

Direct verzekerd!

Wij geven u advies en sluiten deze direct aan!

Binnen enkele minuten gerealiseerd

Wij als Zum.nl staan voor u klaar om u te helpen met de juiste verzekering die het beste bij uw situatie past!

rechtsbijstand-vergelijkenWij van Zum.nl zullen u helpen met het beantwoorden van de volgende vragen

Rechtsbijstandverzekering vergelijken?2019-03-23T01:36:24+00:00

Op zoek naar de goedkoopste rechtsbijstandverzekering . Het is mogelijk! Neemt u dan enkele minuten de tijd om de verschillende rechtsbijstandverzekeraars met elkaar te vergelijken. Door enkele gegevens in te vullen gaat de bovenstaande vergelijker voor u kijken wat de goedkoopste rechtsbijstandverzekering is.

Wat is een rechtsbijstandverzekering?2019-02-16T18:16:05+00:00

De rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat uw kosten worden gedekt mocht u rechtshulp nodig hebben. De rechtsbijstandverzekeraar zult u juridisch helpen met uw zaak, dit kan op advies zijn van een jurist of een advocaat of andere deskundige. Mocht u in een conflict komen, dan kan rechtsbijstand u een uitkomst bieden. Dus ook op het gebied van strafvervolging. De kosten die onder de gerechtelijke procedure zullen komen vallen dus onder de dekking van de rechtsbijstandverzekering. Ook als mensen u willen vervolgen voor iets wat u niet hebt gedaan, dan kunt u via uw rechtsbijstandverzekering hulp krijgen zodat u uw vervolging kan aanvechten.

Rechtsbijstandverzekering dekking2019-02-16T18:16:50+00:00

Mocht u een rechtsbijstandverzekering afsluiten dan heeft u veel keuzes uit  verschillende modules. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werk, fiscaal en werk, verkeer en wonen, hulp in het buitenland. Of u juridische hulp krijgt als u dat nodig heeft is afhankelijk van de modules en de dekking die u gekozen heeft bij het afsluiten. Let wel tijdens het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering hier specefiek op! Ook kunt u kiezen of u bijvoorbeeld verzekerd wilt zijn voor juridische hulp in het buitenland. Soms bent u via uw reisverzekering voor sommige gevallen ook al voor verzekerd. Zorg er dan in ieder geval voor dat u niet dubbel wordt gedekt.

Waarom een rechstbijstandverzekering afsluiten?2019-02-16T18:17:15+00:00

Mocht u ooit in een vervelende situatie terecht komen waarbij je juridische hulp nodig zal moeten hebben, dan kunnen de kosten al snel oplopen. De meeste advocaten berekenen al snel een uurtarief van 100 euro per uur. U kunt deze hoge kosten voorkomen door dit af te dekken met een rechtsbijstandverzekering. Dit scheelt een hoop geld! Ook omdat dit slechts een paar euro per maand kost. Probeer ook voor uzelf in te schatten voor een conflict. Heeft u in het verleden al vaak problemen gehad? Dan is het wel fijn dat u juridische hulp nodig zal hebben mocht deze nodig zijn.

Kosten rechtsbijstandverzekering2019-02-16T18:17:45+00:00

Gaat u een rechtsbijstandverzekering afsluiten? Dan zijn de kosten uitgedrukt in een premie. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw gezinssamenstelling, het verzekerd bedrag en de door u gekozen dekkingen. Controleert u altijd goed de dekkingen en de voorwaarden die bij de verzekering horen.

Onafhankelijk vergelijken?2019-02-16T19:05:50+00:00

Door gebruik te maken van bovenstaande vergelijker voor rechtsbijstandverzekeringen kunt u onafhankelijk een vergelijking maken van de verzekeraars. Het overzicht is altijd actueel en wordt vaak bijgewerkt.