Bespaar direct

Waarom te veel betalen voor je stroom?

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Oxxio

Oxxio is superslim en supervoordelig. Met deze twee beloften aan de klant, is Oxxio de energiemarkt ingestapt. Je kunt hier voordelig groene stroom en gas krijgen, maar zeker ook prima service. Naast energie kun je overigens hier ook terecht voor internet, bellen en televisie. Hiermee kun je het voor jezelf gemakkelijk maken door al deze diensten van Oxxio af te nemen. Alles onder één dak en dat voor scherpe tarieven, ideaal toch?

Oxxio energie

Op energiegebied is Oxxio zeker niet één van de grootste, ze horen eerder bij de kleinste energieleveranciers. Maar daar ligt misschien ook wel de kracht, want met een klein en gedreven team kunnen zij juist wel die persoonlijke aandacht aan hun klanten geven. Zijn er veranderingen in de markt? Dan kan dit kleine team van Oxxio hier snel op inspelen en profiteren klanten hiervan mee. De energiemarkt verandert snel, dat geldt overigens ook voor de digitale wereld. Oxxio verandert hier constant in mee, waardoor zij een modern, geavanceerd bedrijf zijn dat snel in kan spelen op veranderingen. De service is snel, de tarieven zijn scherp en de digitalisering is bij Oxxio van een hoog niveau. Ideaal dus voor klanten die graag meegaan met de tijd.

Klanten staan bij Oxxio op nummer één. Op het gebied van service ligt de lat dan ook erg hoog bij deze energieleverancier. Door een snelle onlineservice krijg je hier altijd snel en adequaat antwoord op je vragen. De gedachte achter de service via de app van Oxxio, is dat iedereen zelfstandig zijn zaken kan regelen en snel antwoord kan krijgen op zijn / haar vragen. Een moderne manier van communiceren waarbij klanten kunnen rekenen op de informatie die zij willen hebben. Bij Oxxio zijn er geen openingstijden bij de klantenservice, want de app werkt namelijk altijd. Je kunt hier dus altijd terecht.

In Nederland waait er vrijwel altijd wind. En deze wind zal altijd blijven waaien, zonder dat de aarde hier slechter van wordt. Ideaal dus om groene stroom uit op te wekken. En dat is precies wat Oxxio doet. Steeds meer windturbines in heel Europa zorgen voor steeds meer groene stroom. Bij Oxxio kun je overigens ook kiezen voor windenergie dat in Nederland is opgewekt. Op deze manier hebben klanten zelf invloed op de verduurzaming. Want hoe meer mensen om groene stroom vragen, hoe meer dat dit zal worden opgewekt. Kolenstroom is straks hierdoor overbodig, dat past precies in het Klimaatakkoord waar Nederland zich aan moet en wil houden.

Uniek bij Oxxio is de Oxxio App. Hiermee kun je al jouw energiezaken zelf digitaal regelen, waar en wanneer je maar wilt. Via je vaste computer, tablet of mobiel. Relaxt op de bank, vanaf je werkplek of wanneer je op vakantie bent. Je vindt op de app handige tools en overzichtelijke grafieken waarmee je jouw energieverbruik kunt monitoren. Ideaal, als je jezelf een doel hebt gesteld wat je gemiddeld maandelijks wilt verbruiken aan energie. Ook kun je jezelf een doel stellen als het gaat om de energiekosten per maand die je gemiddeld kwijt wilt zijn. Deze app stelt je in staat om altijd inzicht in je verbruik en kosten te hebben. Ook kun je hiermee verrassingen voorkomen als het gaat om je jaarnota. Het is ook mogelijk om je meterstanden door te geven via de app.

Op Mijn Oxxio kun je al je energiezaken zelf regelen. Handig, om in te zien wat je verbruik is geweest in de afgelopen periode. Ideaal, om uit te rekenen waar je dit jaar ongeveer op uit gaat komen qua energiekosten. Heb je jezelf een doel gesteld? Dan kun je dit doel met Mijn Oxxio prima bewaken. Ben je recent verhuisd of heb je een nieuw mobiel nummer? Pas gemakkelijk en snel je eigen gegevens aan. Je kunt dit doen wanneer dit jou het beste uitkomt, via je mobiel of met de tablet. Als je nog geen account hebt bij Oxxio, kun je deze via de website gemakkelijk en snel aanmaken. Vervolgens kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in Mijn Oxxio en je hebt direct inzicht in al jouw persoonlijke gegevens.

Op de website van Oxxio staat veel informatie. Mocht je nu een vraag hebben, waarvan het antwoord niet op deze website staat, stel deze vraag dan via de chatbox. Een handige manier om snel antwoord te krijgen op jouw specifieke vraag.

© Zum.nl