Bespaar direct

Waarom te veel betalen voor je stroom?

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Overstappen?

Energie vergelijken en de beste of voordeligste energieleverancier vinden werkt eenvoudig met Zum.nl. Vergelijk energie gratis op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Bereken uw voordeel, stap gratis over en bespaar op uw energienota!

Energie overstappen

Overstappen van energiemaatschappij? Via onze website kun je gemakkelijk alle energiemaatschappijen vergelijken. Het overstappen van energiebedrijf is in de meeste gevallen een goede keuze. Je ontvangt namelijk steeds als jij overstapt van energiemaatschappij een welkomstbonus.

Stap over van energiemaatschappij

Vind je dat jij ook te veel betaald voor jouw energierekening? Wil je graag op deze vaste lasten gaan besparen? Dan is het interessant om over te stappen naar een andere energiemaatschappij. Dit is niet alleen interessant vanwege de kostenbesparing, maar ook vanwege een mogelijk cadeau dat je kunt ontvangen.

Vind je dat jij ook te veel betaald voor jouw energierekening? Wil je graag op deze vaste lasten gaan besparen? Dan is het interessant om over te stappen naar een andere energiemaatschappij. Dit is niet alleen interessant vanwege de kostenbesparing, maar ook vanwege een mogelijk cadeau dat je kunt ontvangen.

Voordat je überhaupt over kunt stappen, is het zaak om een goed vergelijk te maken. Dit vergelijk kun je het beste via Zum.nl maken. In onze vergelijkingstool vind je namelijk alle energieaanbieders van ons land terug, zoals Oxxio, NLE, Energie Direct, waardoor je een volledig vergelijk kunt gaan maken.

Bij het maken van dit vergelijk moet je op verschillende criteria letten:

 

  • De voorwaarden van het energiecontract
  • De wijze van betalen
  • De kosten van het energiecontract
  • Een eventueel welkomstcadeau dat je in ontvangst mag nemen

Door goed op deze criteria te letten, kun je uiteindelijk het beste energiecontract vinden. Zoals hierboven al gezegd; het is in ieder geval interessant om jaarlijks over te stappen naar een andere energieleverancier. Dat is óók het geval als jouw situatie veranderd is, waardoor je mogelijk een stuk minder/meer energie gaat verbruiken.

Wel is het van belang dat je goed jouw meterstanden door gaat geven. Deze meterstanden kun je in jouw meterkast vinden en moet je op een bepaald moment doorgeven. Wanneer dat precies is? Dat is het geval als je hier een brief of een mail over ontvangt. Op basis van de meterstand op dat moment wordt het nieuwe energiecontract uiteindelijk in gang gezet.

Heb je een goed vergelijk gemaakt? Dan kun je de beste energieleverancier en het beste energiecontract aanwijzen. Je kunt je vervolgens via onze website direct aanmelden voor dit nieuwe energiecontract. Je kunt het contract direct afsluiten, waarna je eigenlijk nergens meer omkijken naar hebt.

 

Hoe dat komt? Nou, jouw nieuwe energieleverancier neemt eigenlijk al het werk voor je uit handen. Zij zorgen ervoor dat jouw huidige energiecontract gestopt wordt én dat het nieuwe contract in gaat. Uiteraard is het zaak dat deze twee contracten op dezelfde datum aflopen én ingaan. Jouw nieuwe energiemaatschappij zorgt daar echter voor, waardoor je nergens omkijken naar hebt.

Profiteer makkelijk en direct

Eigenlijk hoef je dus niet heel veel te doen als je van energieleverancier over gaat stappen. Eigenlijk is het vooral belangrijk dat je een goed vergelijk voor jezelf gaat maken. Richt je hierbij niet alleen op het bedrag per maand, maar ook zeker op alle voorwaarden. Daarnaast is het ook aantrekkelijk om goed naar een eventueel welkomstcadeau te kijken.

Tot slot, is overstappen naar een andere energieleverancier lastig? Nee, zeker niet. Is het aan te raden om over te stappen naar een andere energieleverancier? Ja, zeker. Je kunt hier echt veel geld mee besparen.

© Zum.nl