Loading...
Opstalverzekering2020-03-29T23:03:28+00:00
d63937f40e
 • Goede keuze opstalverzekering
     

  Vrijstaande huis,Rijtjehuis,Appartement. Gezinsamenstelling: Allenstaand of zonder kinderen of gezin met of zonder kinderen

   

  € 8,25 p/mnd

   
de3783dcf9
 • Keuze 2 opstalverzekering
     

  Vrijstaande huis,Rijtjehuis,Appartement. Gezinsamenstelling: Allenstaand of zonder kinderen of gezin met of zonder kinderen

   

  € 9,45 p/mnd

   
b740ef83c5
e48821ddeb
 • Keuze 4 opstalverzekering
     

  Vrijstaande huis,Rijtjehuis,Appartement. Gezinsamenstelling: Allenstaand of zonder kinderen of gezin met of zonder kinderen

   

  € 11,80 p/mnd

   

Opstalverzekering vergelijken en overstappen

Een opstalverzekering is een verzekering die voor dekking zorgt bij schade van zaken die aan de woning vastzitten. Denk daarbij aan je woning zelf, maar ook leidingen, de centrale verwarming, de badkamer en de keuken. Het is voor te stellen dat, als hier schade aan ontstaat, de kosten erg hoog kunnen oplopen. Daarvoor is het weleens verstandig om een opstalverzekering af te sluiten, maar voordat je een opstalverzekering afsluit kun je bij Zum.nl gebruik maken van onze opstalverzekering vergelijker hierboven, na het invullen van je postcode en huisnummer en een paar gegevens kun je weten waar je het goedkoopst je opstalverzekering kan laten afsluiten. Het neemt slechts een paar minuten in beslag, maar zo bespaar je ook tot wel enkele honderden euro’s per jaar op je opstalverzekering.

Goedkoopste opstalverzekering

Door jaarlijks je opstalverzekering te vergelijken kun je zien of je bij je huidige verzekeraar nog wel de goedkoopste bent. Om enige conflict te voorkomen met je verzekeraar raden wij je aan om je opstalverzekering en inboedelverzekering te vergelijken en deze bij dezelfde verzekeraar af te sluiten. Wanneer er bijvoorbeeld schade ontstaat, is de vraag wie wat moet betalen niet meer zo relevant omdat beide verzekeringen bij dezelfde verzekeraar zijn afgesloten, zo bespaar je veel tijd en gezeur en zal “het schadebedrag” veel eerder uitbetaald worden. Wanneer je bijvoorbeeld deze verzekeringen bij 2 verschillende verzekeraars zal gaan afsluiten, dan wordt dat touwtjes trekken over wie namelijk de schade zou moeten gaan vergoeden.

Opstalverzekering afsluiten

Om een opstalverzekering af te kunnen sluiten dien je te beschikken over de gegevens van de woning. Je dient hiervan tenminste te weten: woonoppervlakte, materiaal waaruit de woning is opgebouwd, het aantal kamers en de bouwdatum. Daarnaast vereisen verschillende verzekeraars aanvullende informatie waaronder: materiaal waarvan het dak gemaakt is, wijze van fundering en gezinssamenstelling van de aanvrager.

Je opstalverzekering sluit je op een simpele manier online af. Na het afsluiten van de opstalverzekering heb je recht op een bedenkperiode van 14 dagen. Let op dat wanneer je een opstalverzekering telefonisch afsluit, je geen recht hebt op deze bedenkperiode. Verder is het nog handig te weten dat een opstalverzekering in principe wordt afgesloten voor de duur van een jaar. Uiteraard kun je deze eerder opzeggen wanneer je gaat verhuizen, of de woning niet langer bewoonbaar is.

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

Je loopt geen enkele risico! We zetten alles automatisch in gang voor jou!

Je hebt het recht om binnen 14 dagen je beslissing terug te draaien! Je loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

Je hoeft zelf niks te doen, je krijgt zsm bericht van je nieuwe verzekeraar

Binnen enkele minuten is het zo geregeld!

Direct geregeld!

Wij geven je advies en sluiten deze direct aan!

Snel uwje premie regelen via Zum.nl?

Binnen enkele minuten is het zo geregeld!

Veelgestelde vragen

Wat is een opstalverzekering?2020-01-13T09:57:50+00:00

Met een opstalverzekering verzeker je niet de losse inboedel, zoals bij een inboedelverzekering, maar verzeker je schade aan de woning zelf. Dit kan schade zijn die ontstaan is door storm, brand en inbraak. Niet alleen schade aan je muren en vloeren is gedekt met een opstalverzekering, maar ook de badkamer, de keuken, de leidingen, de schutting in de tuin en de centrale verwarming. Heb je een koopwoning met een hypotheek of je bent van plan om een huis te gaan kopen?  Dan is het afsluiten van een opstalverzekering verplicht!

Kosten opstalverzekering2020-01-03T11:32:09+00:00

Wanneer je een opstalverzekering afsluit dan zijn de kosten daarvan uitgedrukt in een premie. De hoogte van de premie is afhankelijk van de dekking die je kiest. Je kunt bij het berekenen van een opstalverzekering kiezen uit een paar categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid of all-risk.

Berekenen opstalverzekering?2020-01-13T09:59:54+00:00

Wil je weten hoeveel je betaal voor je premie in jouw situatie? Dan kun je een opstalverzekering berekenen. Dit is mogelijk met onze bovenstaande vergelijker op deze pagina.


Notice: unserialize(): Error at offset 53 of 1750 bytes in /home/u37711p34753/domains/zum.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 276