Loading...
Opstalverzekering2019-04-11T22:36:39+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

U loopt geen enkele risico! U kunt alleen maar winnen!

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw beslissing terug te draaien! U loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

U hoeft zelf niks te doen, u krijgt zsm bericht van uw nieuwe verzekeraar

Binnen enkele minuten is het zo gedaan!

Direct geregeld!

Wij geven u advies en sluiten deze direct aan!

Snel uw premie regelen via Zum.nl?

Binnen enkele minuten is het zo gedaan!

opstal-vergelijkenWij van Zum.nl zullen u helpen met het beantwoorden van de volgende vragen

Opstalverzekering vergelijken?2019-02-16T18:26:11+00:00

Bent u op zoek naar de goedkoopste opstalverzekering? Dan is het wel handig om deze te vergelijken! Neemt u dan zeker enkele minuten de tijd om hieronder de verschillende opstalverzekeraars met elkaar te vergelijken. Door enkele gegevens in te vullen gaat de onderstaande vergelijker voor u kijken wat de goedkoopste opstalverzekering is.

Wat is een opstalverzekering?2019-02-16T18:26:40+00:00

Met een opstalverzekering verzekert u niet de losse inboedel, zoals bij een inboedelverzekering, maar verzekert u schade aan de woning zelf. Dit kan schade zijn die ontstaan is door storm, brand en inbraak. Niet alleen schade aan uw muren en vloeren is gedekt met een opstalverzekering, maar ook de badkamer, de keuken, de leidingen, de schutting in de tuin en de centrale verwarming. Er zijn ook gevallen waarvan het niet wordt gedekt, denk bijvoorbeeld aan natuurrampen of wanneer er een oorlog uitbreekt. Heeft u een koopwoning met een hypotheek of u bent u van plan om een huis te gaan kopen?  Dan is het afsluiten van een opstalverzekering verplicht!

Kosten opstalverzekering2019-02-16T18:27:23+00:00

Wanneer u een opstalverzekering afsluit dan zijn de kosten daarvan uitgedrukt in een premie. De hoogte van de premie is afhankelijk van de dekking die u kiest. U kunt bij het berekenen van een opstalverzekering kiezen uit een paar categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid of all-risk.

Berekenen opstalverzekering?2019-02-16T18:27:53+00:00

Wilt u weten hoeveel u betaalt voor uw premie in uw situatie? Dan kunt u een opstalverzekering berekenen. Dit is mogelijk met onze bovenstaande vergelijker op deze pagina. U vult enkele gegevens in: uw geboortedatum, postcode + huisnummer, uw gezinssamenstelling, het type woning, de constructie, de oppervlakte van de woning, het materiaal van de woning, de keuken, de badkamer, de afwerking, de fundering, het aantal slaapkamers en de bouwdatum. Aan de hand van deze gegevens kan de vergelijker de goedkoopste opstalverzekering berekenen. Het kost u slechts 1 minuut van uw tijd.