Nuon energie

> Direct naar de website van Nuon

Over energieleverancier Nuon

Nuon bestaat sinds 2003 en is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Sinds 2009 is Nuon onderdeel van het internationale energieconcern Vattenfall. In totaal maken zo’n 2,3 miljoen huishoudens gebruik van Nuon Energie. Nuon is een voorstander van duurzame energie. Hier investeren ze dan ook flink in, zoals windenergie. Omdat Nuon blij is als klanten langer bij ze blijven hebben ze hiervoor een speciaal programma voor ontwikkeld. Dit heet Nuon Exclusief. Hiermee spaar je punten, en met deze punten kun je sparen voor mooie cadeaus. Maar ook krijg je korting op energiebesparende producten of kun je prijzen winnen. Hoe langer je klant bent hoe meer korting, punten en kans je maakt. Dat is toch een leuk extraatje? Maar uiteraard helpt Nuon je ook met bespaartips op het gebied van energie. Wil je ook klant worden bij Nuon? Neem Nuon dan zeker mee als het gaat om energie vergelijken.

Voordelen energieleverancier Nuon

Als je kiest voor energie (gas en stroom) van Nuon, dan profiteer je van:

  • Ruime keuze uit een vaste of variabele prijs voor je stroom en gas
  • Een uniek spaarprogramma voor klanten die langer bij Nuon blijven.
  • Een leuke welkomstbonus als je overstapt naar Nuon

Vergelijk Nuon met andere energieleveranciers2

Er zijn natuurlijk meer energieleveranciers waar je uit kunt kiezen als je wilt gaan overstappen voor je energie. Er zijn namelijk in Nederland heel veel aanbieders. Welke is voor jouw huishouden het meest geschikt en het goedkoopste? Via onze vergelijker kun je eenvoudig en snel een vergelijking maken. Aan de hand van enkele van je gegevens, zoals je postcode, stroom en gasverbruik krijg je de goedkoopste energie aanbieder voor jou te zien. Inclusief de huidige kortings- en overstapacties.

Energie vergelijken

Nuon energie afsluiten

Ben je overtuigd van Nuon en wil je overstappen of een nieuw contract aan gaan? Dan kun je deze heel makkelijk online afsluiten. Je gaat hiervoor naar de website van Nuon en regelt het binnen een paar minuten. Overstappen is zo gepiept.

Contactinformatie Nuon

  • Telefoon: 0900 – 0808 (lokaal tarief)
  • Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00uur
  • Twitter: @Nuon
  • Website: nuon.nl

Wat doet Zum.nl en wat doet Nuon?

Op Zum.nl kun je de Nuon energie berekenen voor je huishouden en vergelijken met andere aanbieders. Zo zie je hoe scherp de Nuon energie tarieven zijn. Als je een keuze hebt gemaakt voor een energieleverancier dan kun je via de vergelijker naar de website van Nuon toe gaan om vervolgens daar het aanvraagformulier in te vullen en klant te worden. Voor alle vragen of ervaringen verwijzen wij jou verder naar de website van Nuon.

Meer informatie

Wil je nog meer weten over het aanbod van gas en stroom van Nuon? Ga dan naar de website van Nuon.