Bespaar direct

Waarom te veel betalen voor je stroom?

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

NLE

Het uitdagen en scherp houden van de energiemarkt, dat is de missie van NLE. Dit energiebedrijf is al vanaf 2005 actief op de Nederlandse energiemarkt. NLE is de nieuwe naam, hiervoor heette het bedrijf de Nederlandse Energie Maatschappij. Het uitdagen van de energiemarkt zit hem vooral in het concurrerende aspect. Hoe meer concurrentie, hoe lager de prijzen. Meer concurrentie zorgt er ook voor dat bedrijven steeds innovatiever moeten zijn om de concurrenten voor te blijven. NLE gelooft erin dat dit de energiemarkt uiteindelijk alleen maar ten goede zal komen. NLE is een prijsvechter die klantgericht is, maar het is ook een energieleverancier die zich bezighoudt met technologische ontwikkeling.

NLE energie

NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. De strategie van NLE is om markten open te breken en constant de strijd aan te gaan met de concurrenten. Dit leidt tot scherpe tarieven waarbij je als klant voor een laag tarief energie kunt krijgen. En loopt je energiecontract af, dan neemt NLE zelf contact met je op en komen zij op eigen initiatief met een nieuw voorstel. Dit is typisch NLE; klanten staan altijd op nummer één. NLE wil goede service bieden en stelt contracten op in normaal Nederlands. Geen wollige, moeilijke teksten, maar gewoon begrijpelijke contacten die voor iedereen duidelijk zijn. De energiemarkt bestaat voornamelijk uit techneuten die graag hun expertise willen etaleren. NLE doet daar niet aan mee. Overzichtelijke, duidelijke contracten die iedereen begrijpt. Dat is waar dit energiebedrijf voor staat.

We streven als Nederland naar minder energieverbruik. Steeds meer mensen willen hier echt mee aan de slag en hebben behoefte aan adviezen en bruikbare tips. NLE geeft deze adviezen en tips. Ieder huishouden kan hiermee aan de slag om het energieverbruik en de energiekosten naar beneden te krijgen. Dit zijn vaak hele concrete, eenvoudige tips waar je meteen energie mee kunt besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het drogen van je was buiten, het uitzetten van apparaten die je niet gebruikt en het niet overladen van bijvoorbeeld je telefoon. Ook doe je er bijvoorbeeld verstandig aan om ’s nachts je verwarming een paar graden lager te zetten dan je gewend bent. Zorg er ook bijvoorbeeld voor dat je geen naden en kieren in je huis hebt, waardoor er energie kan ontsnappen. Schaf douchekoppen aan, waar je water mee kunt besparen. Op de website van NLE vind je nog veel meer handige tips, waarmee je direct energie en dus geld kunt besparen.

Je kunt bij NLE honderd procent rekenen op groene stroom. Deze groene stroom is afkomstig van windmolens en waterkrachtcentrales. NLE opereert internationaal, de meeste windenergie komt uit Italië en Spanje. Ook wordt er windenergie afgenomen uit Noorwegen, een klein gedeelte komt uit Nederland. De waterkrachtenergie komt voor het grootste deel eveneens uit Italië en Spanje, de rest is afkomstig uit verschillende landen uit Europa.

NLE gaat voor de scherpste tarieven. Het is dan ook een echte prijsvechter, waar je prima terecht kunt voor goedkope energie. Dagelijks zijn de inkopers van NLE bezig om uit verschillende landen binnen Europa de goedkoopste energie te betrekken. Hierdoor blijft de concurrentie alert en zullen zij ook gedwongen worden om altijd kritisch naar hun tarieven te kijken. En dat is precies wat NLE wil; een concurrerende markt met scherpe tarieven voor de klant.

Mijn NLE is ideaal om je eigen gegevens te kunnen wijzigen, bijvoorbeeld als je verhuisd bent of je hebt een nieuw telefoonnummer. Ook biedt Mijn NLE inzicht in bijvoorbeeld je energieverbruik. Je facturen kun je hier ook terugvinden, waardoor je altijd precies weet wat je maandelijkse kosten voor energie zijn geweest. Heb je voor jezelf een doel gesteld wat betreft je verbruik? Dan kun je in Mijn NLE altijd zien of je goed op koers ligt wat betreft dit doel. Nog geen account bij NLE? Binnen een paar minuten heb je dit voor elkaar en heb jij jouw eigen account. Vervolgens kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en kun je gebruik maken van Mijn NLE.

Op de website van NLE staat heel informatie. Als je vragen hebt, doe je er goed aan om eerst even op deze website te kijken, wellicht staat het antwoord op je vraag wel gewoon op de site. Is dit niet het geval? Dan kun je altijd bellen naar het telefoonnummer wat op de website staat. Ook kun je chatten met een medewerker van NLE.

© Zum.nl