Bespaar direct

Waarom te veel betalen voor je stroom?

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Meer vergelijkers

Energieverzekering afsluiten met cadeau? Wij houden live alle aanbiedingen bij die op dit moment actief zijn bij de verschillende energiemaatschappijen. Alle welkomstbonussen vindt je dus hieronder.

Energiemaatschappij cadeau

Op het moment dat jij overstapt naar een nieuwe energiemaatschappij ben je vaak goedkoper uit. Eén van de reden hiervan is het feit dat je altijd een cadeau krijgt op het moment dat je overstapt. Dit wordt ook wel een welkombonus genoemd. Hieronder vergelijken wij deze cadeaus ook op basis van het termijn van jouw contract. Hoe langer jij je bind aan één vaste energiemaatschappij, hoe groter de welkomsbonus is. Sommige consumenten willen jaarlijks wisselen van energieleverancier, terwijl juist andere weinig zin hebben om ieder jaar hun energie te vergelijken. In dit geval kiezen de consumenten er dan vaak voor om 3 jaar hun energietarief vast te zetten.

Betrouwbare informatie

Onafhankelijk vergelijk

Twee weken bedenktijd

76.000 mensen gingen u voor

Waarom krijg je een welkomstcadeau?

Heb je enig idee waarom je een welkomstcadeau kunt krijgen? De reden daarvoor is hoofdzakelijk terug te vinden in de concurrentie tussen de vele energieaanbieders. In ons land zijn vrij veel energieaanbieders actief, waarbij al deze aanbieders in principe hetzelfde te bieden hebben: energie. Hoe ze zich dan ten opzichte van hun concurrenten kunnen onderscheiden? Eén van de mogelijkheden die ze daarvoor hebben, is om een welkomstcadeau te geven. Als een energieleverancier het leukste welkomstcadeau aan weet te beiden, is de kans groot dat juist deze partij al snel meer klanten krijgt.

Met de welkomstcadeaus proberen de energieleveranciers zich dus te onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Het doel daarvan is om jou uiteindelijk als klant aan te trekken. Voor jou als consument is dit uiteraard een heerlijke situatie. Je kunt naar hartenlust een keuze maken tussen tal van welkomstcadeaus. Overigens leert de ervaring ons wel dat het hierdoor niet altijd even makkelijk is om de juiste keuze te gaan maken.

Al met al is het doel van een welkomstcadeau dus duidelijk: jou overtuigen om bij de betreffende leverancier klant te gaan worden.

Voorwaarden

Wil je meerdere energieleveranciers met elkaar gaan vergelijken? Dan is het dus zeker goed om te kijken naar de eventuele aanwezigheid van een welkomstcadeau. Als meerdere leveranciers een welkomstcadeau aanbieden, is het zaak om deze cadeaus goed met elkaar te vergelijken. Kijk hierbij niet alleen naar het cadeau, maar óók naar de voorwaarden die gesteld worden.

Zo geven sommige leveranciers aan dat je verplicht twee jaar klant moet blijven. Doe je dat niet? Dan kun je een boete krijgen van de leverancier. Indien je van het welkomstcadeau gebruik wilt maken, moet je je dus echt aan de gestelde voorwaarden gaan houden. Lees daarom goed door wat deze voorwaarden precies zijn en raadpleeg ook de Algemene Voorwaarden van de betreffende leverancier/aanbieder.

Tot slot is het dus ook aan te raden om goed naar het cadeau zelf te kijken. Heb je bijvoorbeeld liever 200 euro gratis? Of heb je liever een tablet gratis? Aan jou de keus.

Zie jij het wel zitten om naar een andere energieaanbieder over te stappen? Dan raden wij je aan om via onze website een goed vergelijk te maken. Via onze website heb je direct de beschikking over alle mogelijke energiecontracten, waardoor je echt een goed vergelijk kunt maken. Daarbij kun je dus óók goed op de welkomstcadeaus letten, aangezien een dergelijk cadeau echt heel interessant kan zijn. Overstappen kan gemakkelijk en snel, pak vandaag nog uw voordeel.

© Zum.nl