Loading...
Internet vergelijken2020-03-29T22:04:22+00:00
youfoneswa
tele2
online
kpn

Internetproviders vergelijken op je adres

Door gebruik te maken van onze gratis internetvergelijker krijg je de mogelijkheid om onafhankelijk verschillende internetpakketten op je adres te vergelijken. Zo kun je op 1 opslag zien waar je het goedkoopst internet kunt afsluiten op je adres. De enigste wat je hoeft te doen is het invullen van je postcode en huisnummer zodat je kan zien welke internet providers er beschikbaar zijn op je adres. Daarna kun je de resultaten specefiek instellen door gebruik te maken van de filters, zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar een specefieke provider, verbindingstype zoals glasvezel of een minimale snelheid.

Overstappen van internetprovider

Heb je een internetprovider gevonden waarnaar je graag zou over willen stappen? Deze moet je dan wel zelf regelen. In tegenstelling tot het overstappen van energieleverancier heb je bij het overstappen van je internetprovider geen overstap service, dit omdat je bij het afsluiten van een internetprovider ook je modem en eventuele tv ontvangers terug moet sturen naar je internetprovider.

Glasvezel internet

Glasvezel internet kun je anno 2020 er niet meer om heen, en is steed op meer plekken in Nederland beschikbaar. Om te kijken of glasvezel op jouw adres beschikbaar is, kun je in onze vergelijker dat bij de filters aangeven, nadat je je postcode en huisnummer hebt ingevuld. Krijg je geen resultaat? Dan is glasvezel helaas niet beschikbaar op jouw adres.

Mocht je resultaat krijgen en onze vergelijker toont de aangetoonde internetproviders in onze zoekresultaten, dan is het aan te raden om dit serieus te overwegen. De prijzen verschillen bijna niets en glasvezel is een stuk sneller dan kabel of ADSL. Ahoewel er met deze technieken ook hoge downloadsnelheden behaald kunnen worden is glasvezelverbinding toch een stuk stabieler.

14 dagen bedenktijd

Binnen 14 dagen gratis opzeggen

Je loopt geen enkele risico! Alles wordt automatisch op gang gezet voor jou

Je hebt het recht om binnen 14 dagen je beslissing terug te draaien! Je loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

Je hoeft zelf niks te doen, je krijgt zsm bericht van je nieuwe internet provider

Binnen enkele minuten is het zo geregeld!

Direct geregeld!

Wij geven je advies en sluiten deze direct aan!

Snel je Internet regelen via Zum.nl?

In enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Internet vergelijken is geld besparen2020-01-04T12:39:30+00:00

Er zijn waarschijnlijk een heleboel aanbieders mogelijk op je adres. En de kans is ook vrij groot dat ze allemaal nagenoeg dezelfde internetsnelheid kunnen leveren, maar dat ze daar allemaal wel een hele andere prijs voor in rekening brengen. Want er wordt namelijk heel wat afgestunt met de prijzen. En daar kun jij van profiteren.

Hoe werkt de providercheck?2020-01-04T12:51:28+00:00

De providercheck is heel eenvoudig. Je vult in de providercheck je postcode en huisnummer in en drukt op enter. De vergelijker gaat vervolgens voor je controleren welke providers er allemaal voor jou beschikbaar zijn.

Op zoek naar de goedkoopste internet?2020-01-04T18:26:17+00:00

Zoek je een snelle en goedkope internetverbinding? Je kunt je geld al makkelijk genoeg kwijt aan vele andere dingen en het is gewoon erg zonde als je teveel geld uitgeeft aan een internet abonnement. Een goedkoop internet abonnement is zeker niet slechter dan een duurder internet abonnement. Er zijn een heleboel providers in Nederland en de concurrentie is groot. En dat zorgt ervoor dat je daar weer van kunt profiteren, want meer concurrentie zorgt voor scherpere prijzen en leukere aanbiedingen.

Soorten internetverbinding2020-01-04T12:59:54+00:00

Er zijn meerdere soorten internetverbinding beschikbaar:
• Internet via de telefoon. Dit wordt ook wel ADSL internet genoemd. De downloadsnelheid is in dit geval hoger dan de uploadsnelheid. Een voordeel van ADSL internet is dat het over het algemeen lekker goedkoop is en dus lage kosten heeft.
• Internet via de televisiekabel. Bij internet via kabel van de televisie kunnen de internetsnelheden hoger ophogen. Een nadeel is wel dat je hierbij ook verplicht een TV-abonnement moet afnemen bij de provider als je van deze manier gebruik wilt maken.
• Internet via glasvezel. Bij glasvezel internet kunnen helemaal hoge snelheden worden bereikt. Je krijgt in dit geval een eigen glasvezelkabel die je niet hoeft te delen met anderen. Dit zorgt ervoor dat je minder storing zult hebben en ook geen gehaper qua internet. De uploadsnelheid is hierbij gelijk aan de downloadsnelheid. Maar dit is helaas niet over in Nederland beschikbaar. Je kunt dit controleren bij de providercheck.


Notice: unserialize(): Error at offset 53 of 1750 bytes in /home/u37711p34753/domains/zum.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 276