Loading...
Internet vergelijken2020-01-10T11:35:24+00:00

14 dagen bedenktijd

Binnen 14 dagen gratis opzeggen

Je loopt geen enkele risico! Alles wordt automatisch op gang gezet voor jou

Je hebt het recht om binnen 14 dagen je beslissing terug te draaien! Je loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

Je hoeft zelf niks te doen, je krijgt zsm bericht van je nieuwe internet provider

Binnen enkele minuten is het zo geregeld!

Direct geregeld!

Wij geven je advies en sluiten deze direct aan!

Snel je Internet regelen via Zum.nl?

In enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor je klaar!

internet-vergelijken

Wij van Zum.nl zullen je helpen met het beantwoorden van de volgende vragen!

Internet vergelijken?2020-01-04T12:36:09+00:00

Ben je op zoek naar een internet abonnement? Dan is het slim om gebruik te maken van onze internet vergelijker hierboven op Zum.nl. Want wat is de goedkoopste internet aanbieder van dit moment? Welke internet snelheid is er bij jou haalbaar? Is er glasvezel bij jou beschikbaar of alleen DSL en kabel? Doe hierboven direct de providercheck en vindt snel goedkoop internet voor thuis.

Internet vergelijken is geld besparen2020-01-04T12:39:30+00:00

Er zijn waarschijnlijk een heleboel aanbieders mogelijk op je adres. En de kans is ook vrij groot dat ze allemaal nagenoeg dezelfde internetsnelheid kunnen leveren, maar dat ze daar allemaal wel een hele andere prijs voor in rekening brengen. Want er wordt namelijk heel wat afgestunt met de prijzen. En daar kun jij van profiteren.

Hoe werkt de providercheck?2020-01-04T12:51:28+00:00

De providercheck is heel eenvoudig. Je vult in de providercheck je postcode en huisnummer in en drukt op enter. De vergelijker gaat vervolgens voor je controleren welke providers er allemaal voor jou beschikbaar zijn.

Op zoek naar de goedkoopste internet?2020-01-04T18:26:17+00:00

Zoek je een snelle en goedkope internetverbinding? Je kunt je geld al makkelijk genoeg kwijt aan vele andere dingen en het is gewoon erg zonde als je teveel geld uitgeeft aan een internet abonnement. Een goedkoop internet abonnement is zeker niet slechter dan een duurder internet abonnement. Er zijn een heleboel providers in Nederland en de concurrentie is groot. En dat zorgt ervoor dat je daar weer van kunt profiteren, want meer concurrentie zorgt voor scherpere prijzen en leukere aanbiedingen.

Overstappen van internet provider?2020-01-04T12:49:48+00:00

Heb je een contractvrij internetabonnement? Oftewel is de afspraak die je hebt met je huidige aanbieder verlopen? Dan ben je contractvrij. Vaak heb je een opzegtermijn van 1 maand, maar het duurt ook 1 maand (meestal) voordat je nieuwe internetabonnement ingaat. Zeg zeker je huidige contract niet op voordat je een nieuwe hebt aangevraagd. Meestal kan je nieuwe aanbieder je oude contract voor je opzeggen. Dan is de risico ook klein dat je tijdelijk zonder internet zit. Houd er wel rekening mee dat je een nieuw e-mailadres krijgt van je nieuwe aanbieder en dat je oude mailadres zal komen te vervallen.

Soorten internetverbinding2020-01-04T12:59:54+00:00

Er zijn meerdere soorten internetverbinding beschikbaar:
• Internet via de telefoon. Dit wordt ook wel ADSL internet genoemd. De downloadsnelheid is in dit geval hoger dan de uploadsnelheid. Een voordeel van ADSL internet is dat het over het algemeen lekker goedkoop is en dus lage kosten heeft.
• Internet via de televisiekabel. Bij internet via kabel van de televisie kunnen de internetsnelheden hoger ophogen. Een nadeel is wel dat je hierbij ook verplicht een TV-abonnement moet afnemen bij de provider als je van deze manier gebruik wilt maken.
• Internet via glasvezel. Bij glasvezel internet kunnen helemaal hoge snelheden worden bereikt. Je krijgt in dit geval een eigen glasvezelkabel die je niet hoeft te delen met anderen. Dit zorgt ervoor dat je minder storing zult hebben en ook geen gehaper qua internet. De uploadsnelheid is hierbij gelijk aan de downloadsnelheid. Maar dit is helaas niet over in Nederland beschikbaar. Je kunt dit controleren bij de providercheck.