Loading...
Internet en tv vergelijken2019-04-18T20:31:13+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

U loopt geen enkele risico! U kunt alleen maar winnen!

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw beslissing terug te draaien! U loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

U hoeft zelf niks te doen, u krijgt zsm bericht van uw nieuwe internet provider

Binnen enkele minuten is het zo gedaan!

Direct geregeld!

Wij geven uw advies en sluiten deze direct aan!

Snel uw Internet en Tv Pakket regelen via Zum.nl?

In Enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor u klaar! Bel ons gerust!

internet-en-tv-vergelijken

Wij van Zum.nl zullen u helpen met het beantwoorden van de volgende vragen!

Internet en TV vergelijken?2019-03-23T01:46:26+00:00

Door internet TV anno 2019 te combineren in één abonnement profiteert u van een scherpe prijs en gemak. Door de internet en TV pakketten te vergelijken hierboven is het eenvoudig om een abonnement te vinden met een hoge internetsnelheid en een TV pakket met ruim voldoende zenders in HD-kwaliteit. Hoe komt u tot het goedkoopste internet en tv pakket? Vul hierboven uw postcode in en start met vergelijken!

Waarom Internet en TV?2019-02-19T17:20:43+00:00

Het grootste voordeel van het combineren van twee diensten in één abonnement is dat u flink goedkoper uit bent per maand. Internet en TV aanbieders hebben u graag als klant en vinden het nog leuker als u meerdere diensten bij ze afneemt. Daardoor kunt u rekenen op een leuk financieel voordeeltje als u zowel TV als Internet bij ze afneemt. Op jaarbasis kan u dat een paar tientjes schelen. Even kort de moeite nemen om een vergelijking te maken loont dan ook al snel.

Waarom Internet TV vergelijken?2019-02-19T17:21:24+00:00

Als u op zoek bent naar een nieuw pakket / abonnement dan is het verstandig om te starten met vergelijken. Maar waarom? Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders. Hierdoor kunt u al snel het overzicht kwijt zijn. Er zijn vele aanbiedingen en vele verschillende abonnementen. Wat vindt u belangrijk? Wilt u vooral goedkoop internet en TV? Of wilt u vooral heel snel internet met hoge downloadsnelheden en uploadsnelheden? Of wilt u vooral een uitgebreid pakket aan TV-zenders met een hoge kwaliteit en dus met veel HD-zenders? Het antwoord op deze vragen kunnen u helpen om het juiste abonnement qua internet televisie voor u te vinden.

Hoe moet ik een Internet TV Pakket vergelijken?2019-02-19T17:22:22+00:00

Dat is makkelijk! U kunt dit doen bij Independer of de Consumentenbond, maar u kunt ook gewoon gebruik maken van de vergelijker op deze pagina. Dit doet u via een paar simpele stappen. Het start met het invoeren van uw postcode. Hierdoor blijft er een selectie over van aanbieders die ook echt een abonnement kunnen leveren op uw adres. Dat is de eerste stap. Vervolgens kunt u verder personaliseren aan de hand van een aantal filters. Zo kunt u kiezen wat voor internet verbinding uw voorkeur heeft: ADSL, glasvezel of kabel. Maar u kunt ook aangeven wat voor TV-signaal u graag wilt. De keuzes hierin zijn: digitenne, DSL, glasvezel, kabel of per satelliet. En heeft u al een maximale prijs per maand in uw hoofd? Dan kunt u dat ook alvast aangeven. De vergelijker past vervolgens direct het resultaat aan en laat u zien welke pakketten er voldoen aan uw eisen.

Internet en TV aanbieders2019-02-19T17:22:48+00:00

Er zijn meerdere aanbieders op dit vlak, waaronder natuurlijk de bekendere zoals Internet en TV Ziggo of Internet en TV KPN, maar dat zijn niet alle aanbieders. Er zijn er namelijk nog meer: T-Mobile, Fiber, Tele2, Online.nl, NLE, Telfort en XS4ALL. Een vergelijking is dus helemaal zo gek nog niet om tot het beste internet en tv abonnement te komen voor uw situatie en wensen.

Goedkoop internet en TV thuis2019-02-19T17:23:16+00:00

Zoekt u goedkoop internet en TV thuis? Dan doet u er goed aan om een vergelijking te maken. Meerdere aanbieders kunnen waarschijnlijk voorzien in uw behoeftes. Maar wat is het goedkoopste internet en TV pakket op uw adres? Wat is de laatste aanbieding waar u van kunt profiteren? Door gebruik te maken van de vergelijker hierboven ziet u dat direct in 1 oogopslag. U hoeft alleen maar even uw postcode in te vullen en de vergelijker doet de rest. In een paar seconde vindt u het goedkoopste internet en TV thuis op dit moment. Zo kunt u direct de meeste euro’s besparen als u gaat overstappen naar een nieuw abonnement.

Hoe kunt u het goedkoop TV en internet uitzoeken? Belangrijk is om even stil te staan bij wat u echt nodig heeft. Hoe minder TV-zenders u nodig heeft des u goedkoper het abonnement zal zijn. Vraag u dus af naar welke zenders u allemaal wilt kijken. En is het dan echt nodig om het meest uitgebreide pakket te nemen, ook al is daar nu een aanbieding voor. Het risico is namelijk aanwezig dat u nu kiest voor een aanbieding van een paar maanden en vervolgens vergeet om de extra opties allemaal weer uit te zetten waardoor uw maandelijkse kosten weer omhoog zullen gaan. Ditzelfde geldt voor internet. Wilt u goedkoop internet? Kies dan voor het abonnement met een wat mindere snelheid. Natuurlijk is traag internet het meest vervelende wat er is, dus denk hier ook even goed over na. Maar kies niet zomaar voor het meest snelle en uitgebreide pakket, want daarvan maakt u uw abonnement waarschijnlijk onnodig duur. Maar waar kiezen mensen dan zoal voor als het gaat om het goedkoopste pakket? Een populair abonnement is Internet en TV Tele2. Zij zijn vaak een van de goedkopere of de goedkoopste. Zoekt u een pakket wat heel goed is qua prijs/kwaliteit, dan is het Internet en TV Telfort pakket erg de moeite waard om mee te nemen in de overweging.

Wat is een internet en TV pakket?2019-02-19T17:23:43+00:00

Een internet en TV pakket is een abonnement waarbij u 2 diensten onderbrengt in 1 abonnement. Het gaat hierbij om internet thuis en TV thuis. Andere termen voor een internet en TV pakket zijn ook wel 2 in 1 pakket of dual play. Al deze termen betekenen precies hetzelfde. Dit is een populair pakket om thuis te hebben naast een goed mobiel abonnement. De trend is dat men steeds minder gebruik maakt van de vaste telefoonlijn en daarom wint het internet en tv abonnement aan populariteit.

Wat is de levertijd?2019-02-19T17:24:12+00:00

Per Internet en TV aanbieder verschilt de levertijd, maar meestal moet u uitgaan van ongeveer 2 tot 5 weken levertijd. Sommige aanbieders kunnen wel snelle leveren, bijvoorbeeld XS4ALL. Daar kunt u een oplossing kiezen zodat u al binnen 1 dag online bent en in ieder geval kunt internetten, maar dit is wel een relatief dure oplossing kunt u zich voorstellen. Het is slimmer op ruim op tijd uw nieuwe abonnement uit te zoeken, zodat u nooit zonder internet thuis zit.

Internetsnelheid2019-02-19T17:24:40+00:00

Bent u aan het zoeken naar een nieuw abonnement? Welke internetsnelheid moet u dan kiezen? Waar doet u verstandig aan? En wat is er leverbaar op uw adres? Op het gebied van internetsnelheid is er genoeg te kiezen. Er zijn verschillende type verbindingen die een andere snelheid mogelijk maken. Als u kiest voor een glasvezelverbinding dan gaat het uploaden net zo snel als het downloaden en is er een hogere internetsnelheid mogelijk. Maar glasvezel is niet overal beschikbaar. Wilt u weten of er glasvezel beschikbaar is op uw adres? Vul dan uw postcode in in de bovenstaande vergelijker en u krijgt meteen een mooi overzicht van alle abonnementen die er bij u leverbaar zijn. U kunt het filter ‘glasvezel’ aanvinken om te kijken het ook bij u beschikbaar is. Is er geen glasvezel beschikbaar? Niet getreurd, want er is waarschijnlijk nog steeds snel internet beschikbaar via bijvoorbeeld een DSL of kabelverbinding. Maar wat heeft u nodig? Dat is afhankelijk van uw gebruik. Bent u een beperkte internetgebruiker? Heeft u bijvoorbeeld maar 1 computer of een tablet in huis en gebruikt u het internet alleen om een beetje te mailen en internetten, dan heeft u voldoende aan een instap abonnement met een snelheid van 20Mb/s. U heeft dus vaak genoeg aan de goedkoopste internet en tv-pakketten die er zijn.

Heeft u meerdere computers in huis en is uw internetgebruik als gemiddeld te bestempelen dan is een iets sneller abonnement wel verstandig. Heeft u meerdere computers bij u thuis en maakt u naast internetten en mailen ook gebruik van opties zoals online TV kijken via YouTube of RTL XL of uitzending gemist en download u regelmatig wat muziek? Dan is een sneller abonnement wel het advies.

Bent u een intensieve internetgebruiker? En maakt u met meerdere mensen in huis tegelijkertijd gebruik van het internet en wordt er ook aan online gamen gedaan bijvoorbeeld? Dan is een nog sneller abonnement wel prettig. U moet hierbij denken aan minimaal 50Mb/s.

Weet u niet zo goed wat u moet kiezen? Dan kan het slim zijn om te starten met een wat lagere internetsnelheid. Het is namelijk altijd mogelijk om uw abonnement makkelijker te verhogen (en dus duurder te maken) dan uw abonnement te downsizen (en daarmee goedkoper). Aanbieders zullen er weinig moeite mee hebben als u alsnog een duurder pakket wilt, maar zullen het u moeilijk maken als u bij nader inzien toch een goedkoop pakket wilt met een lagere snelheid.

Overstappen?2019-03-23T21:41:46+00:00

Heeft u nu al een internet en TV abonnement? Maar bent u niet meer happy over dit abonnement? Dan is overstappen een mogelijkheid om daar verandering in te brengen. En dat is helemaal niet moeilijk. Heeft u namelijk het pakket gevonden dat u graag wilt hebben in de vergelijker? Dan kunt u via de website van de provider de nieuwe internet en tv aanvraag voltooien. Dat gaat allemaal online en is slechts een paar minuten werk. Vervolgens ontvangt u direct een bevestigingsmail van uw nieuwe aanbieder. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen bedenktijd. Krijgt u er in die 14 dagen spijt van dan kunt u de boel alsnog cancelen zonder opgaaf van reden. Maar als we ervan uit gaan dat u de juiste keuze heeft gemaakt dan neemt uw nieuwe internet en televisie aanbieder contact met u op om de aanvraag helemaal af te stemmen. Ze sturen u op tijd de benodigde apparatuur toe inclusief de eenvoudige instructies over hoe u alles aan kan sluiten. Ziet u dat niet zitten? Niks aan de hand, want u kunt ook gebruik maken van een monteur. Vaak is deze gratis, soms moet u daar een kleine vergoeding voor betalen. De monteur gaat pas weer weg als alles goed werkt. Dus dat is ideaal. Tijdens het aanvragen van uw nieuwe pakket kunt u overigens aangeven of u wilt dat uw nieuwe aanbieder uw oude pakket voor u opzegt, dan weet u zeker dat u geen moment zonder zit, want dat stemmen ze dan naadloos op elkaar af.

Glasvezel?2019-03-23T21:43:27+00:00

Zoekt u specifiek naar glasvezel? Zet dan het vinkje aan in het filter. Glasvezel is vaak sneller en stabieler. En zorgt ervoor dat u met dezelfde snelheid kunt uploaden als downloaden. Geen haperingen en irritaties dus. Internet en TV glasvezel vergelijken doet u dan ook gewoon op deze pagina.

Aanbieding Internet en Televisie2019-02-19T17:25:58+00:00

Zoekt u naar het goedkoopste internet en TV pakket van nu? Zoekt u de beste internet en TV aanbieding van nu? Dan bent u hier met de vergelijker op de juiste plek. In de vergelijker zijn de huidige aanbiedingen en acties van alle aanbieders up to date en actueel. Zo kunt u volledig eerlijk vergelijken wat nu de beste keuze is voor uw situatie en ziet u ook meteen waar u de hoogste korting krijgt of een internet en tv pakket met cadeau kunt scoren. Is de Ziggo internet en TV aanbieding de beste van dit moment? Of kiest u voor de T-Mobile Thuis aanbieding? Het is allemaal mogelijk. Vul uw eigen postcode in en zie direct welke aanbiedingen en acties er allemaal zijn. Kijk wel ook even goed naar het bedrag dat u maandelijks gaat betalen na de actieperiode. Zo komt u in de nabije toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan.

Internet en TV met bellen2019-02-19T17:26:39+00:00

Vindt u het prettig om toch ook nog een vaste telefoonlijn thuis te hebben? Dan kunt u het abonnement natuurlijk ook uitbreiden met bellen. Dit noemen we ook wel een alles in 1 pakket. Hiervoor hebben we alles in 1 vergelijker beschikbaar.

Alleen internet2019-02-19T17:27:16+00:00

De andere kant op kan het natuurlijk ook nog. Bent u alleen op zoek naar een internetpakket? Dan kan dat ook in de bovenstaande vergelijker. Hierbij kunt u de prijzen en verschillende internetsnelheden in één overzicht met elkaar vergelijken. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld helemaal geen behoefte meer heeft om TV te kijken op de traditionele manier. Kijkt u bijvoorbeeld alleen nog maar series op uw laptop, tablet of telefoon? Dan kunt u deze gewoon streamen. Oftewel online TV kijken. Dan heeft u helemaal geen uitgebreid pakket nodig. Met alleen internet bent u dan helemaal voorzien. Begin ook hier gewoon met de postcodecheck. Dan weet u meteen wat er mogelijk is op uw adres aan de hand van alleen uw postcode.

Internet TV gratis?2019-02-19T17:27:49+00:00

Met alleen een internetverbinding is het soms ook mogelijk om gratis TV te kijken. Als u bijvoorbeeld een abonnement neemt bij Ziggo of KPN dan kunt u via uw laptop gewoon gratis TV kijken. Dit is dan vaak niet alleen mogelijk op uw TV, maar ook via een app op uw telefoon. Bekijk hiervoor de websites van de verschillende aanbieders.

Populaire TV en Internet providers?2019-03-23T01:49:32+00:00

Er zijn in ons land diverse providers van internet en tv pakketten. Maar welke zijn er nu echt populair? Moet u kiezen voor KPN of Ziggo? KPN of Telfort? Ziggo of Telfort? Allemaal best wel ingewikkelde keuzes. Bovenstaand vindt u meer informatie over de aanbieders en in de vergelijker hierboven kunt u de abonnementen specifiek met elkaar vergelijken.