Loading...
Internet en bellen vergelijken2019-04-11T22:35:14+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

U loopt geen enkele risico! U kunt alleen maar winnen!

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw beslissing terug te draaien! U loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

U hoeft zelf niks te doen, u krijgt zsm bericht van uw nieuwe internet provider

Binnen enkele minuten is het zo gedaan!

Direct geregeld!

Wij geven u advies en sluiten deze direct aan!

Snel uw Internet en Bellen Pakket regelen via Zum.nl?

In Enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor u klaar! Bel ons gerust!

internet-en-bellen-vergelijken

Wij van Zum.nl zullen u helpen met het beantwoorden van de volgende vragen!

Internet en bellen vergelijken?2019-03-23T01:51:06+00:00

Bent u aan het zoeken naar een goedkoop internet en bellen thuis abonnement voor u zelf? Dan begint dat met vergelijken. Er zijn namelijk heel wat providers en aanbieders die een dergelijk abonnement aanbieden. Maar ze zijn waarschijnlijk niet allemaal op uw adres beschikbaar en ze voldoen ook niet allemaal aan uw wensen. Dus start met internet bellen vergelijken. Dat kost u helemaal niet veel tijd en scheelt u een hoop zoekwerk.

Wat is een internet en bellen abonnement?2019-02-19T17:40:40+00:00

Dat is een goede vraag, die we hier voor u beantwoorden. Een internet en bellen abonnement is een abonnement waarin u 2 diensten combineert in 1 abonnement en die u vervolgens afsluit bij 1 aanbieder. Dit betekent dat u slechts 1 aanspreekpunt heeft als er problemen zijn, maar ook dat u voor beide diensten maar 1 factuur ontvangt. Dat scheelt u dus ook weer een beetje qua administratie. Maar misschien nog wel het belangrijkste: aanbieders zijn bijna altijd bereidt om u wat korting te geven. Dit kan in de vorm zijn van een welkomstaanbieding. Als u een nieuwe klant bent kunt u dan rekenen op een leuke korting. Dit kan oplopen tot enkele tientjes voordeel. Maar ook de standaardkosten van het internet en telefonie abonnement zijn goedkoper dan dat u 2 losse abonnementen heeft. U profiteert dus op meerdere manieren.

Welk internet en telefonie abonnement past er bij u?2019-02-19T17:42:03+00:00

Wat is nou het beste internet bellen abonnement voor uw situatie? Dat is goed om daar even bij stil te staan voordat u de postcodecheck doet en begint met de vergelijker. Enkele vragen die u zich kunt stellen zijn: hoeveel maak ik gebruik van vast bellen. Bel ik alleen in Nederland of ook in Europa of zelfs naar andere werelddelen met mijn vaste telefoon? En qua internet is het goed om stil te staan bij hoeveel mensen er bij u thuis gebruik van maken. Als u alleen woont dan heeft u aan een lagere internetsnelheid ook voldoende. Maar als u met meer dan 4 of 5 personen woont en deze gebruiken allemaal vrij intensief het internet, dan zult u als u zich niet wilt ergeren aan de snelheid een abonnement moeten kiezen met een hogere internetsnelheid.

Internet en bellen glasvezel2019-02-19T17:42:30+00:00

Er zijn ook aanbieders die u een verbinding leveren met glasvezel als het gaat om internet + bellen. En dat heeft voordelen. Glasvezel is stabieler, levert sneller internet – is qua uploaden net zo snel als downloaden, maar het is wel wat prijziger over het algemeen. Sommige aanbieders kunnen u zowel DSL als glasvezel bieden. En als het bij u beschikbaar is dan krijgt u gewoon glasvezel. Dat is helemaal super. Dan hoeft u er namelijk niet extra voor te betalen. Wilt u weten of internet en bellen glasvezel ook bij u leverbaar is en welke aanbieders het kunnen leveren? Vul dan uw postcode in bovenaan bij de vergelijker en deze laat u meteen zien welke glasvezel aanbieders er op uw adres beschikbaar zijn. U ziet dan direct welke ook het goedkoopste is en hoe dit pakket eruit ziet. Heeft u ze met elkaar vergeleken? Dan kunt u daarna direct naar de site van de aanbieder toe om het abonnement online te bestellen.

Vergelijk de goedkoopste internet en bellen pakketten2019-02-19T17:42:53+00:00

Bent u een bellen en internet pakket aan het overwegen, maar wilt u daarvoor niet de hoofdprijs betalen. Dat hoeft ook niet. Een goedkoop internet en bellen pakket voor uw adres is er sowieso. Maar hoe vindt u nu wat de beste keuze is voor op uw adres? Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van de bovenstaande vergelijker. Als u hier uw postcode invult dan ziet u direct welke goedkope internet en bellen pakketten er bij u beschikbaar zijn. De goedkoopste staan bovenaan in de vergelijker. Als u vervolgens de afweging maakt of dit pakket ook voor u de beste keuze is dan kan het snel en eenvoudig geregeld zijn. Maar vraag u eerst wel even goed af wat u nodig heeft. Want als u onnodig kiest voor een te hoge internetsnelheid dan betaalt u uiteindelijk alsnog te veel. En dat is zonde van uw geld. Is er op dit moment een internet en bellen aanbieding waar u gebruik van kunt maken? Ook dat is direct verwerkt in de vergelijker. Maar laat u niet altijd verleiden door een aanbieding. Als u daardoor nu kiest voor een abonnement wat u eigenlijk teveel biedt dan gaat u op de wat langere termijn misschien wel teveel betalen. En dat is ook niet de bedoeling.

Internet en telefonie providers2019-02-19T17:43:11+00:00

Als u gaat beginnen met het zoeken naar een internet en telefonie abonnement, dan merkt u al snel dat er meerdere aanbieders zijn. Deze hebben we voor u meegenomen in de vergelijker die u hierboven vindt. U hoeft dus alleen nog maar even uw postcode in te vullen en u krijgt direct te zien wat er leverbaar is op uw adres. Dat is wel zo makkelijk. De volgende providers zijn hierin meegenomen: Internet en Bellen Telfort, Internet en Bellen KPN, Internet en Bellen Tele2, Internet en Bellen T-Mobile, Internet en Bellen NLE en Internet en Bellen Online.nl. Zo kunt u alle top aanbieders lekker snel vergelijken.

Internet en bellen bestellen2019-02-19T17:43:38+00:00

Heeft u een keuze gemaakt? Weet u welke aanbieder het beste abonnement voor de scherpste prijs kan leveren op uw adres en die voldoet ook nog eens aan uw wensen? Dat is mooi, dan bent u nog maar enkele eenvoudige stappen verwijderd van uw nieuwe abonnement. Via de vergelijker kunt u direct door naar de website van de provider die u heeft gekozen. U zult dan landen in het bestelformulier en met een paar minuten heeft u deze ingevuld. U heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd, dat is een wettelijke termijn. Als u zich dus bedenkt dan kunt u er kosteloos nog vanaf, zonder dat u een reden hoeft op te geven. Na uw bestelling gaat de provider aan de slag met het verwerken van uw aanvraag en zult u op de hoogte worden gehouden van uw bestelling. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe internet en bellen pakket.

Internet en bellen en TV2019-02-19T17:44:01+00:00

Wilt u een toch nog wel een wat completer pakket en wilt u er ook TV bij? Dan kunt u nog meer voordeel creëren. Dit kunt u doen door zowel internet en bellen en tv onder te brengen in een alles in 1 pakket. Hier kunnen we u natuurlijk ook bij helpen. Of heeft u eigenlijk geen vaste telefoonlijn nodig, maar wilt u wel TV kunnen kijken nog? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor internet en tv vergelijken.

Internet en telefonie vergelijken2019-02-19T17:44:30+00:00

Als u aan de slag gaat met de bovenstaande vergelijker dan kunt u met behulp van de filters uw keuze en wensen doorgeven. Dit zorgt ervoor dat de resultaten van de vergelijker steeds specifieker worden. Maar wat kunt u zoal doorgeven?
• De internetsnelheid die u wilt hebben
• De duur van het contract
• De levertijd – voor als u heel veel haast heeft
• De maximale eenmalige kosten die u wilt betalen bij het afsluiten van het abonnement
• Of u eventueel korting krijgen als u ook een mobiel abonnement afsluit of heeft bij dezelfde aanbieder
• De opties die u belangrijk vindt voor vaste telefonie
• Een specifieke aanbieder. Twijfelt u bijvoorbeeld alleen tussen NLE en Telfort? Dan kunt u deze 2 selecteren en met elkaar vergelijken.