Loading...
Inboedelverzekering2020-03-29T23:19:58+00:00
klaverblad_170x85
13dfc9c255
b740ef83c5
e48821ddeb

Inboedelverzekering vergelijken en overstappen

Een inboedelverzekering is niet verplicht maar kan wel handig zijn, Voor een kleine bedrag per maand ben je al verzekerd tegen inbraak, vandalisme of eventueel brand of waterschade. Omdat er veel inboedeverzekeraars zijn die allerlei dekkingen aanbieden kunnen de prijzen nogal verschillen van elkaar.

Door je inboedelverzekering te vergelijken kun je een hoop geld besparen voordat je gaat overstappen. Zo kom je er al snel achter dat je tot wel 30% kunt besparen op je inboedelverzekering. Daarom is het nog weleens handig om gebruik te maken van onze onafhankelijke inboedelverzekering vergelijker op onze website, zo kun je gelijk zien welke inboedelverzekering het beste past bij jouw situatie en weet je zeker dat je de beste deals hebt gemaakt via onze vergelijker.

Inboedelverzekering vergelijken op Zum.nl

Zum.nl biedt voor jou een volledige onafhankelijke inboedelverzekering vergelijker aan zodat je gemakkelijk en simpel alle inboedelverzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Door slechts een paar gegevens in te vullen zal de goedkoopste inboedelverzekering bovenaan staan. Onze inboedelvergelijker is onafhankelijk, ook omdat onze inboedelvergelijker ook verzekeraars meeneemt waar wij geen vergoeding van krijgen, weet je zeker dat de beste deals getoond zal gaan worden aan jou. Zo weet je zeker dat je gegarandeerd de beste deals zal gaan maken.

Goedkoopste inboedelverzekering bovenaan

Omdat onze vergelijkingsmodule al onafhankelijk en objectief is, hebben wij ervoor gekozen alle verzekeraars mee te nemen in onze vergelijker, ook verzekeraars waarvan wij geen vergoeding van krijgen, zo weet je zeker dat je de beste deals naar boven zult gaan halen. Als je nog niet overtuigd bent, dan raden wij je aan om nu direct gebruik te gaan maken van onze inboedelverzekering vergelijker hierbovenaan.

Inboedelverzekering afsluiten

Een inboedelverzekering afsluiten is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld en is meestal binnen enkele minuten gerealiseerd. Meestal kun je zelf bij de verzekeraar je inboedelverzekering afsluiten. Wanneer je dit online doet heb je recht op een bedenkperiode van 14 dagen. Besluit je dit telefonisch te regelen dan vervalt deze bedenkperiode. Houd daar wel rekening mee. De meeste inboedelverzekeringen worden afgesloten voor een termijn van een jaar. Na deze jaar kun je gemakkelijk dagelijks overstappen met een opzegtermijn van 1 maand. Bij sommige verzekeraars zit je niet vast aan een contract, je kunt dan in principe al volgende week je inboedelverzekering opzeggen bij wijze van spreken.

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

Je loopt geen enkele risico! Alles wordt automatisch geregeld!

Je hebt het recht om binnen 14 dagen je beslissing terug te draaien! Je loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

Je hoeft zelf niks te doen, je krijgt zsm bericht van je nieuwe verzekeraar

Binnen enkele minuten is het zo geregeld!

Direct geregeld!

Gewoon simpel via Zum.nl

Binnen enkele minuten gerealiseerd

In Enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Wat is een inboedelverzekering?2020-01-03T10:13:41+00:00

Je huis staat vol met waardevolle bezittingen, zoals meubels en dure apparatuur zoals een TV. Spullen waar je aan gehecht bent. Mocht er iets gebeuren, zoals een inbraak, brand of schade die je per ongeluk zelf hebt aangericht, dan wil je goed verzekerd zijn. Een inboedelverzekering dekt dit risico voor jou.

Aanvullende dekkingen2020-01-03T10:17:19+00:00

Als je een inboedelverzekering afsluit, dan is normaal gesproken het grootste deel van je bezittingen afgedekt bij risico. Maar het is weleens handig om altijd goed naar de voorwaarden van de inboedelverzekeraar te kijken. Het is namelijk mogelijk dat de verzekeraar bepaalde spullen/dekkingen uitsluit van de basis inboedelverzekering. Dit kun je bijvoorbeeld wel weer afdekken met een aanvullende schadeverzekering, Het is natuurlijk belangrijk om dit goed uit te zoeken.

Verschillen tussen inboedelverzekeringen2020-01-03T10:19:05+00:00

Er zijn in Nederland veel verzekeraars die een inboedelverzekering aanbieden. Door deze aanbieders met elkaar te vergelijken krijg je een overzichtelijke en compleet beeld welke het beste bij jouw situatie past. Voordat je een inboedelverzekering gaat afsluiten is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Enkele tips:

 • Krijg je bij schade de nieuwwaarde of is er ook sprake van afschrijving?
 • Hoe wordt de waardebepaling van je spullen gedaan?
 • Controleer goed welke uitsluitingen de inboedelverzekering heeft.
 • Is er ook een diefstaldekking buiten huis? Zo ja, hoe is deze geregeld?
 • Vergelijk ook goed op prijs. Dit kan aanzienlijk schelen, en het is zonde om teveel te betalen.
Wat is er van invloed op de premie?2020-01-03T10:15:47+00:00

Er zijn een aantal factoren van invloed op de premie die je moet betalen voor een inboedelverzekering. Enkele hiervan zijn:

 • De waarde van de inboedel.
  Dit is vrij vanzelfsprekend. Als je huis vol staat met allerlei dure meubels van bijvoorbeeld bekende designers dan zal de premie voor je inboedelverzekering ook duurder zijn dan als je alles bij de Ikea hebt gekocht.
 • Type woning.
  Sommige woningen zijn gevoeliger voor bepaalde schade. Denk hierbij aan brand. Heb je een woning met een rieten dak? Dan is dat brandgevoeliger dan een rijtjeswoning met dakpannen.
 • Plaats/regio.
  In sommige regio’s en plaatsen is het risico hoger op een inbraak. Dit nemen de inboedelverzekeraars mee in de berekening van hun premie. In de grote steden zijn de premies dan ook hoger dan op het platteland.

Notice: unserialize(): Error at offset 53 of 1750 bytes in /home/u37711p34753/domains/zum.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 276