Loading...
Inboedelverzekering2019-04-22T02:23:34+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

U loopt geen enkele risico! U kunt alleen maar winnen!

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw beslissing terug te draaien! U loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

U hoeft zelf niks te doen, u krijgt zsm bericht van uw nieuwe verzekeraar

Binnen enkele minuten is het zo gedaan!

Direct geregeld!

Gewoon simpel via Zum.nl

Binnen enkele minuten gerealiseerd

In Enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor u klaar! Bel ons gerust!

inboedel-vergelijkenWij van Zum.nl zullen u helpen met het beantwoorden van de volgende vragen

Inboedelverzekering vergelijken?2019-04-22T02:25:16+00:00

Op zoek naar de goedkoopste inboedelverzekering? Dan is het wel handig om deze te vergelijken! Neemt u dan enkele minuten de tijd om hierboven de verschillende inboedelverzekeraars met elkaar te vergelijken. Door enkele gegevens in te vullen gaat de bovenstaande vergelijker voor u kijken wat de goedkoopste inboedelverzekering is. Dit is overigens niet altijd de goedkoopste inboedelverzekering. Let in ieder geval altijd op wat er in de dekking wel of niet verzekerd is. Verdiep u hier even goed in.

Wat is een inboedelverzekering?2019-02-16T18:03:11+00:00

Uw huis staat vol met waardevolle bezittingen, zoals meubels en dure apparatuur zoals een TV. Spullen waar u aan gehecht bent. Mocht er iets gebeuren, zoals een inbraak, brand of schade die u per ongeluk zelf heeft aangericht, dan wilt u goed verzekerd zijn. Een inboedelverzekering dekt dit risico voor u.

Aanvullende dekkingen2019-04-22T02:26:14+00:00

Als u een inboedelverzekering afsluit, dan is normaal gesproken het grootste deel van uw bezittingen afgedekt bij risico. Maar het is weleens handig om altijd goed naar de voorwaarden van de inboedelverzekeraar te kijken. Het is namelijk mogelijk dat de verzekeraar bepaalde spullen/dekkingen uitsluit van de basis inboedelverzekering. Dit kunt u bijvoorbeeld wel weer afdekken met een aanvullende schadeverzekering, Het is natuurlijk belangrijk om dit goed uit te zoeken.

Verschillen tussen inboedelverzekeringen2019-02-16T18:04:03+00:00

Er zijn in Nederland veel verzekeraars die een inboedelverzekering aanbieden. Door deze aanbieders met elkaar te vergelijken krijgt u een overzichtelijke en compleet beeld welke het beste bij uw situatie past. Voordat u een inboedelverzekering gaat afsluiten is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Enkele tips:

 • Krijgt u bij schade de nieuwwaarde of is er ook sprake van afschrijving?
 • Hoe wordt de waardebepaling van uw spullen gedaan?
 • Controleer goed welke uitsluitingen de inboedelverzekering heeft
 • Is er ook een diefstaldekking buiten huis? Zo ja, hoe is deze geregeld?
 • Vergelijk ook goed op prijs. Dit kan aanzienlijk schelen, en het is zonde om teveel te betalen.
Wat is er van invloed op de premie?2019-04-22T02:27:24+00:00

Er zijn een aantal factoren van invloed op de premie die u moet betalen voor een inboedelverzekering. Enkele hiervan zijn:

 • De waarde van de inboedel.
  Dit is vrij vanzelfsprekend. Als uw huis vol staat met allerlei dure meubels van bijvoorbeeld bekende designers dan zal de premie voor uw inboedelverzekering ook duurder zijn dan als u alles bij de Ikea heeft gekocht.
 • Type woning.
  Sommige woningen zijn gevoeliger voor bepaalde schade. Denk hierbij aan brand. Heeft uw woning een rieten dak? Dan is dat brandgevoeliger dan een rijtjeswoning met dakpannen.
 • Plaats/regio.
  In sommige regio’s en plaatsen is het risico hoger op een inbraak. Dit nemen de inboedelverzekeraars mee in de berekening van hun premie. In de grote steden zijn de premies dan ook hoger dan op het platteland.
Onafhankelijk vergelijken?2019-02-16T18:04:47+00:00

Door gebruik te maken van bovenstaande vergelijker kunt u onafhankelijk een vergelijking maken van de verzekeraars. Het overzicht is altijd actueel.

Ook acties en aanbiedingen worden direct getoond.