HEMA reisverzekering

> Direct naar de website van HEMA

Over de HEMA reisverzekering

Heb je de koffers ingepakt en ben je klaar om op vakantie te gaan? Dan wil je de deur achter je op slot draaien en de vakantie laten beginnen. Een heerlijk vooruitzicht. Maar je wilt ook verzekerd op reis gaan. Dit kun je regelen met de doorlopende reisverzekering van HEMA. Met deze verzekering ben je het hele jaar door verzekerd als je op vakantie gaat. Zowel voor lange vakanties als  uitjes van een weekend. Je kunt zelf kiezen welke dekking je wilt. Er is een dekking voor Europa, maar ook een werelddekking. In de doorlopende variant ben je standaard ook meeverzekerd voor wintersport en onderwater sport. In de kortlopende variant kun je deze bijboeken. Ga je niet zo vaak op vakantie? Dan kun je ook bij HEMA terecht voor een kortlopende reisverzekering. Ga je bijvoorbeeld één weekje weg? Dan sluit je alleen een reisverzekering af voor dit ene weekje.

De HEMA wil voor jou het eigen risico zo laag mogelijk houden. Alleen voor bagage betaal je een eigen bijdrage. Hoe hoog dit bedrag is vind je op de website van HEMA. Verder betaal je per declaratie wel een kleine eigen bijdrage. Meer uitleg daarover vind je ook op de website van HEMA.

Reisverzekering HEMA dekking

Je kunt bij HEMA kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering met Europa of Werelddekking. Bij de kortlopende reisverzekering kun je aanvullend kiezen voor wintersportdekking en onderwater sport dekking.

Voordelen

Als je kiest voor een reisverzekering van HEMA, dan profiteer je van enkele voordelen. Dit zijn:

  • HEMA staat in de top 5 voordeligste reisverzekeringen
  • Dagelijks op te zeggen
  • Zelf je dekking samenstellen
  • 24-uurs alarmcentrale

Vergelijk HEMA met andere reisverzekeraars

Ben je aan het zoeken naar een reisverzekering voor je vakantie? Dan kun je kiezen uit heel wat verzekeraars. Maar welke is voor jou het beste? En welke biedt de dekking waar je naar op zoek bent? Via de vergelijker weet je binnen 1 minuut wat voor jou de goedkoopste reisverzekering is. Vervolgens kun je deze heel eenvoudig online afsluiten via de website van de verzekeraar. Wacht dus niet langer en vergelijk de reisverzekeringen met elkaar.

Reisverzekering vergelijken

HEMA reisverzekering afsluiten

Is de HEMA reisverzekering dé reisverzekering waar je naar op zoek bent? En wil je deze gaan afsluiten? Dat kan in een paar simpele stappen eenvoudig via de website van HEMA. Binnen een paar minuten ben je verzekerd tijdens je vakantie.

Polisvoorwaarden HEMA

Je gaat op vakantie of binnenkort op vakantie. Dan heb je waarschijnlijk geen zin om de HEMA reisverzekering polisvoorwaarden door te lezen? Dat is begrijpelijk. Toch is het wel verstandig om dat even te doen. Dan weet je tenminste zeker waarvoor je wel of niet bent verzekerd tijdens je vakantie. De meest recente versie van de HEMA reisverzekering voorwaarden vind je op de website van HEMA.

HEMA reisverzekering schade melden

Heb je tijdens je vakantie schade? Dan kun je daar eenvoudig melding van maken. Je kunt bij nood bellen met de alarmcentrale op: 071 – 364 1832. Heeft het minder haast? Dan kun je online melding maken via de website van HEMA.

Reisverzekering HEMA contact

Heb je een vraag aan HEMA? Dan kun je ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie

Wil je meer informatie over de HEMA reisverzekering? Of ben je benieuwd naar de ervaring van iemand anders of een review? Ga dan naar de website van HEMA. Je kunt daar terecht met alle vragen over dit product.