Energievergelijker van Zum.nl

Met onze energievergelijker vind je eenvoudig het beste en goedkoopste energiecontract. Aan de hand van je persoonlijke gegevens maakt de energievergelijker een berekening. Wij tonen een overzicht met de beste aanbieders voor jou. Het goedkoopste contract vind je altijd bovenaan. Hierdoor zie je direct hoeveel geld je kunt besparen. Dit loopt op tot honderden euro’s per jaar!

Voordelen van onze energievergelijker

Onze landelijke energievergelijker kan door iedereen worden gebruikt. Zowel door particulieren als door het MKB. De prijzen van onze vergelijker zijn scherper dan die van de energieleveranciers zelf. Alle reden dus om de vergelijker te gebruiken en direct veel geld te besparen. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk. Alle energieaanbieders worden meegenomen in de vergelijking, ook als wij daar niets aan verdienen.

Daarnaast biedt onze vergelijker nog meer voordelen.

✔ Direct online overstappen
Via Totaalbesparen.com stap je direct online over. Wanneer je een geschikt energiepakket heb gevonden, kun je via onze energievergelijker direct overstappen.

✔ 14 dagen bedenktijd
Nadat je de overstap hebt afgerond, heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Moch je binnen deze 14 dagen beslissen toch niet te willen overstappen? Dan kun je dit laten weten en wordt de overstap geannuleerd.

✔ Gratis overstapservice
De overstap wordt voor je geregeld. Dit houdt in dat je contract bij je huidige energieleverancier ook voor je wordt opgezegd. Je hoeft hier niets extra voor te doen. Tijdens de overstap kom je nooit zonder gas en stroom te zitten.

✔ Exclusieve kortingen
Onze energievergelijker toont energiecontracten die niet bij de leverancier zelf beschikbaar zijn. De getoonde welkomstkortingen zijn exclusief beschikbaar via onze vergelijker.

✔ 100% onafhankelijk
Wij maken gebruik van verschillende vergelijkingsmodules voor onze vergelijker. Mocht blijken dat een andere vergelijker een betere prijs biedt? Dan zullen wij deze vergelijker integreren in de website. Dit kunnen wij doen doordat wij 100% onafhankelijk zijn van andere energievergelijkers en energieleveranciers.