Bespaar direct

Waarom te veel betalen voor je stroom?

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Energie direct

Bij Enegiedirect.nl wordt alles online geregeld, waardoor de tarieven voor energie laag gehouden kunnen worden. Als klant heb je hier altijd inzicht in je verbruik en je kosten, bovendien kun je altijd rekenen op deskundig advies. Bijvoorbeeld over hoe jij in jouw specifieke situatie minder energie kunt verbruiken. Als klant kun je kiezen uit groene stroom, maar ook voor grijze stroom. Als je kiest voor de groene stroom van Energiedirect.nl, is dit opgewekt uit waterkracht en windenergie.

Energie direct stroom

Energiedirect.nl is vooral een prijsvechter, die stroom en gas levert voor lage tarieven. Door de kosten laag te houden, kunnen de prijzen voor energie laag gehouden worden. Geen klantenservice dus, maar vooral veel online service. Dit is de reden waarop Energiedirect.nl werkt met een app, waar je als klant antwoorden op je vragen kunt krijgen. Deze app, genaamd de Regelneef, zorgt voor de interactie tussen de klant en Energiedirect.nl Klanten kunnen overigens prima terecht bij deze energieleverancier met hun opmerkingen over hoe de dienstverlening beter kan. Deze input gebruikt Energiedirect.nl namelijk weer om beter te worden. Samenwerking vinden ze belangrijk bij Energiedirect.nl. Dat geldt voor samenwerking met partners zoals energieleveranciers, maar zeker ook voor de samenwerking met klanten.

De apps Regelneef en Tankey zijn gemaakt om het de klant gemakkelijker te maken. Je kunt je energiezaken met deze apps gewoon zelf regelen bij Energiedirect.nl. De Regelneef app geeft inzicht in je energieverbruik, wat je kosten zijn geweest aan energie en welke gegevens er van jou in het systeem staan. Handig, als je bijvoorbeeld jezelf een doel hebt gesteld wat je maximaal wilt verbruiken aan energie, dan kun je dit in deze app prima volgen. Ook als je jezelf een bedrag als doel hebt gesteld wat je wilt besteden aan energiekosten, kun je zien in deze app, of je op koers ligt. De app Tankey is ook van Energiedirect.nl. Met deze app kun je voordelig tanken, het scheelt ongeveer vijf cent per liter. Hiermee tank je dus ook nog eens voordelig via Energiedirect.nl

Bij Energiedirect.nl kun je rekenen op groene stroom. Deze stroom is afkomstig uit het buitenland en wel vanuit windenergie. Energiedirect.nl gaat voor groene stroom dat wordt opgewekt uit schone bronnen die altijd weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Windenergie is hier een goed voorbeeld van. De wind blijft altijd waaien, waardoor deze bron onuitputtelijk is en altijd weer kan worden gebruikt. Het voordeel van groene stroom is dat er geen CO2 wordt uitgestoten, zoals dit wel het geval is bij fossiele brandstoffen.

Je kunt ook je gas inkopen bij Energiedirect.nl. Overigens kun je bij deze energieleverancier ook prima tips krijgen hoe je juist minder gas kunt verbruiken. Bijvoorbeeld door je huis te isoleren. Een handige manier om ervoor te zorgen dat je minder energie uit je huis laat ontsnappen, waardoor je minder energie nodig hebt om je huis warm of juist koel te houden. Minder lang douchen is ook aan te raden, als je minder energie wilt verbruiken.

Vind je het prettig om je eigen zaken te kunnen regelen? Zelf bepalen wat je termijnbedrag wordt? Dan is Mijn Energiedirect.nl ideaal voor jou. Je kunt hier ook snel en eenvoudig gegevens aanpassen. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en je hebt een nieuw adres. Heb je een nieuw mobiel nummer? Je past het hier binnen een paar minuten aan. Ook als je voor jezelf doelen hebt gesteld omtrent je energieverbruik, is Mijn Energiedirect.nl een handige tool. Je kunt hier namelijk op volgen wat je verbruik is. Heb je een aantal zaken verbeterd rondom je energieverbruik? Dan kun je hier meteen zien wat je dit oplevert.

Een account maak je in een paar minuten aan via de website van Energiedirect.nl. Je krijgt dan een gebruikersnaam en wachtwoord, hiermee kun je meteen aan de slag. Je krijgt direct inzicht in jouw gegevens, die je ook nog eens zelf kunt wijzigen. Waar en wanneer je dat wilt. En je bepaalt zelf hoe je dat doet; bijvoorbeeld vanaf je computer, tablet of mobiele telefoon.

Op de website vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Als je een vraag hebt, is de kans groot dat je het antwoord op deze site kunt vinden. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je chatten met Energiedirect.nl of je kunt de Regelneef App downloaden. Via deze App kun je dan jouw specifieke vraag stellen aan Energiedirect.nl. Bellen is altijd mogelijk als je er echt niet uitkomt, het telefoonnummer vind je op de website. Een vraag stellen via de sociale mediakanalen van Energiedirect.nl is ook mogelijk.

© Zum.nl