Loading...
Begrafenisverzekering2019-04-11T22:44:32+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

U loopt geen enkele risico! U kunt alleen maar winnen!

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw beslissing terug te draaien! U loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Kies wat bij uw situatie past!

U hoeft zelf niks te doen, u krijgt zsm bericht van uw verzekeraar

Handig en snel afgesloten!

Direct afgesloten!

Wij geven u advies en sluiten deze direct aan!

Binnen enkele minuten gerealiseerd

U hoeft verder niks te doen, wij regelen alles verder voor u!

begrafenis-vergelijkenWij van Zum.nl zullen u helpen met het beantwoorden van de volgende vragen

2 soorten uitvaartverzekeringen2019-02-16T17:51:00+00:00

Op dit moment worden er door verschillende aanbieders verschillende soorten verzekeringen aangeboden. Echter zijn er dus 2 verschillende soorten, een uitkering in natura en een uitkering in kapitaal. Hieronder leggen we u precies uit hoe dit in elkaar zit.

  • Uitkering in natura: Als er sprake is van een uitvaartverzekering met een uitkering in natura dan betekent dat u zich ook meeverzekert met de dienstverlening en materialen voor de uitvaart. Dit betekent dat er geen uitkering van het geldbedrag plaatsvindt nadat u bent overleden. Dat houdt in dat de verzekeraar betaalt wat is omschreven uit de polis.
    Enkele verzekeraars die dit soort uitvaartverzekering aanbieden zijn: Monuta, Yarden en DELA.
  • Uitkering in kapitaal: Dit betekent dat u zelf kunt bepalen hoe de uitvaart geregeld gaat worden, dit wordt dus vervolgens gefinancieerd met een uitvaartverzekering. De uitkering van dit kapitaal zal dus niet plaatsvinden in contanten. Als u de declaraties doorstuurt aan uw verzekeringsmaatschappij dan zal zij deze vervolgens ook gaan betalen. Bij deze manier van verzekeren zijn de mogelijkheden ook wat groter en kunt de  verzekeringsmaatschappij ook meer regelen als dit nodig is. Zij kunnen onder andere vaak voordeliger prijzen krijgen dan dat u dat zelf regelt. Zo kunt u bijvoorbeeld met het verzekerde bedrag meer krijgen dan normaal.Deze uitvaartverzekering staat ook wel bekend als :  uitvaartkosten verzekering, kapitaal verzorgingsverzekering of grafsteenverzekering genoemd. Enkele verzekeraars die deze soort uitvaartverzekering aanbieden zijn: DELA, Monuta, Yarden.
Uitvaartverzekering of begrafenisverzekering?2019-02-16T17:44:42+00:00

Mocht u te komen overlijden, dan wilt u natuurlijk uw nabestaanden waarschijnlijk zeer goed achterlaten zonder dat ze met hoge kosten te maken gaan krijgen. Zoals eerder vermeldt kost een uitvaart in Nederland al gemiddeld zo’n tussen de 7.000 EUR en de  8.000 EUR. Dat is natuurlijk een hoop geld!. Een uitvaartverzekering zal er in ider geval voor zorgen dat deze kosten worden vergoedt voor uw uitvaart. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw  nabestaanden niet voor deze kosten moet opdraaien. Dat geeft enigszins een gerust gevoel, en vooral in deze moeilijke tijden die ze nog moeten doormaken. Uit recente onderzoek hebben rond de 70% van de Nederlanders zo’n uitvaartverzekering (bron: Verbond van Verzekeraars). Behoort u bij de resterende 30% die dit nog niet geregeld heeft? Dan is het wellicht handig en verstandig om hierin even te gaan verdiepen!

Uitvaartverzekering of begrafenisverzekering vergelijken?2019-02-16T17:44:05+00:00

Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering ? Hier op deze pagina hebben wij voor u de beste verzekeraars op een rij gezet zodat u onafhankelijk deze verzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Zo kunt u gemakkelijk de juiste verzekeraar vinden die bij uw situatie past.

Om u een duidelijke beeld te geven: een uitvaart is duur. Dit geldt zowel voor een begrafenis als een crematie. De gemiddelde kosten voor een uitvaart kost tussen de €7.000 a €8.000. En dan praten we niet eens eens over de ”  bijzondere extra kosten” zoals een dure steen of de huur van een graf. Een uitvaart kan op vele manieren verzekerd worden, vanaf eenvoudig tot uitgebreid. Echter kost specifieke wensen wel extra geld. Denk hierbij dan aan: extra tijd in de aula of koffiekamer, een stoet met auto’s , Drank in plaats van koffie. Door  dit goed van te voren te berekenen kunt u hier zelf berekenen hoeveel een uitvaart mag of kan kosten volgens uw wensen.

Door een uitvaartverzekering goed te regelen kunt u hoge en onverwachte kosten voorkomen voor uw nabestaanden.