Loading...
Alles in 1 vergelijken2019-04-11T22:12:12+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

U loopt geen enkele risico! U kunt alleen maar winnen!

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw beslissing terug te draaien! U loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

U hoeft zelf niks te doen, u krijgt zsm bericht van uw nieuwe internet provider

Binnen enkele minuten is het zo gedaan!

Direct geregeld!

Wij geven uw advies en sluiten deze direct aan!

U hoeft zelf niks te doen, wij regelen voor u verder!

In Enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor u klaar! Bel ons gerust!

alles-in-1-vergelijkenWij zullen u helpen met het beantwoorden van de volgende vragen!

Alles in 1 vergelijken?2019-03-23T01:43:30+00:00

Tegenwoordig is een alles-in-1-pakket een geweldige combinatie om in huis te hebben!. Door Internet en telefonie en televisie in 1 te combineren betaalt u een scherpe bedrag per maand! Door gebruik te maken van de bovenstaande vergelijker kunt u vrijwel eenvoudig op zoek gaan naar uw ideale alles-in-1-pakket! Zo kunt u op de bovenstaande vergelijker instellen hoe snel u uw internetsnelheid wilt hebben en hoeveel zenders u in HD-kwaliteit wilt hebben. Ook voordelig bellen is hier inbegrepen! Een perfecte combinatie zou ik maar zeggen! Vul hierboven uw postcode in en vergelijk de pakketten om te kijken wat het beste bij u past!

Waarom een alles in 1 pakket?2019-02-17T00:53:06+00:00

In Nederland wordt tegenwoordig teveel betaald voor internet, bellen en TV. Dit is echter niet nodig. Deze diensten zijn de laatste jaren eenvoudiger en makkelijker geworden. Hierdoor is het gemakkelijker om deze diensten met elkaar te vergelijken. Met de bovenstaande alles in 1 vergelijker krijgt u precies te zien welke alles in 1 pakket het meest geschikt is voor uw situatie. Door de 3 diensten van internet, bellen en tv in één pakket te combineren bent u al een stuk goedkoper uit dan het afnemen van losse abonnementen. Het goedkoopste alles in 1 pakket op uw adres heeft u snel gevonden, want degene met de laagste kosten staat als eerste vermeld in de vergelijking.

Welk alles in 1 pakket past bij u?2019-02-17T00:55:59+00:00

Dit is per huishouden echter verschillend. Enkele belangrijke dingen die u zich af kunt vragen als u op zoek gaat naar een nieuw alles in 1 pakket zijn:

  • De internetsnelheid. Hoe wordt het internetgebruik bij uw thuis gebruikt? Wordt er bijvoorbeeld veel gedownload? Of is er iemand in uw huis die veel aan het gamen is? Zulke dingen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste internetpakket, in dit geval…is de alles in 1 pakket met een hoge downloadsnelheid cruciaal. Anders gaat u zich hopeloos irriteren aan uw internetverbinding omdat deze zo traag is. Maar wordt u internetverbruik slechts gebruikt om alleen maar uw e-mail box te openen of gewoon simpel surfen op het internet?. Dan kunt u prima uit de voeten met een alles in 1 instappakket.
  • Uw budget. Bedenk altijd van tevoren hoeveel u maximaal uit wilt geven aan een alles in 1 pakket. Er zijn altijd wel acties en aanbiedingen te vinden als u gaat overstappen of een nieuw abonnement afsluit. Echter kan dit natuurlijk weer snel uitlopen tot een grote bedrag. Bedenk in ieder geval goed na voordat u een alles in 1 internet pakket afsluit.
Internet en TV of Internet en Bellen2019-02-17T00:56:51+00:00

Heeft u bijvoorbeeld alleen maar behoefte aan “Internet en TV” en u wilt bijvoorbeeld niet “Bellen in uw pakket ” hebben? Dan kunt u bijvoorbeeld een 2 in 1 pakket nemen. Dit zijn pakketten met alleen internet of TV of u kunt ook kiezen “Internet in combinatie met Bellen. U kunt zo uw pakket zelf op maat instellen hoe u het maar wil :).

Hoe vergelijk ik de alles in 1 pakketten?2019-02-17T00:58:03+00:00

Door eenvoudig gebruik te maken van de vergelijker hierboven. Aan de hand van enkele simpele stappen kunt u deze personaliseren en voor u persoonlijk relevant maken. Als eerste voert u uw postcode in. Hierdoor vallen er waarschijnlijk al heel wat abonnementen af. Vervolgens kiest u qua internet voor de soort: glasvezel of kabel / DSL? En ook de snelheid kunt u opgeven. Bent u op zoek naar een normale, snelle of supersnelle verbinding? U kunt kiezen uit vanaf 50 MB/s, 100 Mb/s of 200 MB/s. Daarna kunt u aangeven of u veel of weinig gebruik denkt te gaan maken van vaste telefonie. Tot slot geeft u aan welke opties u wilt qua televisie kijken. Wilt u bijvoorbeeld online tv kijken? Of opnemen? Of uitzending gemist kunnen bekijken? Of heeft u meerdere tv’s in huis die aangesloten moeten worden? Geef het hier aan en het wordt meegenomen in het resultaat.

Standaard worden alle aanbieders meegenomen in het resultaat. Maar heeft u specifieke voorkeur voor enkele aanbieders? Dan kunt u dat aangeven door op het logo van de aanbieder te klikken.

Heeft u alles ingevuld? Dan is het tijd om te kijken naar het resultaat. U kunt kiezen uit 2 weergaves, een normale of een uitgebreide. In de uitgebreide variant ziet u of er sprake is van een actieprijs, de eenmalige kosten en de gemiddelde maandprijs. Zo kunt u nog beter de alles in 1 pakketten vergelijken met elkaar. En weet u zeker dat u het goedkoopste alles in 1 pakket vindt.

Alles in 1 aanbieding2019-02-17T00:58:43+00:00

Zoekt u naar het goedkoopste alles in 1 pakket van dit moment? Zoekt u de beste alles in 1 aanbieding van dit moment? Dan bent u bij ons en de bovenstaande vergelijker aan het juiste adres. In de vergelijker zijn de huidige aanbiedingen en acties van alle aanbieders up to date en actueel. Zo kunt u echt eerlijk vergelijken wat nu de beste keuze is voor u en ziet u ook direct waar u de hoogte korting krijgt of waar u misschien wel een alles in 1 pakket met kado kunt scoren. Is de Ziggo aanbieding de beste van dit moment? Of kan dit nog steeds niet op tegen de NLE aanbieding? Of gaat u voor de T-Mobile Thuis aanbieding? Het kan allemaal. Vul uw postcode in en zie direct welke aanbiedingen er allemaal voor u zijn als het gaat om het uitzoeken van een nieuw alles in 1 pakket.

Wat is alles in 1?2019-02-17T01:00:05+00:00

Een alles in 1 pakket is een abonnement waarbij u de diensten internet, bellen en TV onderbrengt in 1 abonnement. Een andere naam voor alles in 1 is ook wel triple play, 3 in 1 of all-in one. Al deze termen betekenen precies hetzelfde. Op dit moment is een mobiel abonnement nog geen vast onderdeel van een alles in 1 pakket. Er zijn wel aanbieders die u wat extra’s bieden als u een mobiel abonnement combineert met een abonnement voor bij u thuis. Onder andere KPN, Ziggo, Telfort en T-Mobile bieden u dan leuke extra’s.

Wat is de levertijd?2019-02-17T01:00:48+00:00

De levertijd van een alles in 1 pakket is afhankelijk van de aanbieder waar u voor kiest. In de meeste gevallen moet u rekenen op zo’n 2 tot 5 weken levertijd. Sommige aanbieders kunnen het sneller, zoals XS4ALL. Die kunnen u ook een oplossing aanbieden waarbij u binnen 1 dag in ieder geval thuis kunt internetten. Hier staat natuurlijk wel een bijbehorend kostenplaatje tegenover. Maar als u heel veel haast heeft dan kan dit een oplossing zijn.

Waar moet u op letten bij het vergelijken?2019-02-17T01:01:32+00:00

Voordat u gaat vergelijken is het belangrijk om even stil te staan bij wat uw wensen zijn. Anders is de kans aanwezig dat u straks een pakket heeft afgesloten dat eigenlijk teveel biedt voor wat u nodig hebt, en betaald u daar ook maandelijks teveel voor. Dat zou zonde zijn. Denk dus van tevoren even goed na of u een bepaalde internetsnelheid wel nodig heeft. U wilt geen haperend internet, maar als u alleen bent thuis en internet niet heel intensief gebruikt dan is 500 MB alles in 1 glasvezel wellicht wat overdreven. Datzelfde geldt voor de TV-zenders waar u naar kijkt. Heeft u allerlei extra zenders nodig? Of kijkt u vooral naar Netflix? Dan is dat uitgebreide extra pakket misschien toch minder hard nodig dan het lijkt als de aanbieding voorbij komt om het een paar maanden te proberen tegen een aantrekkelijk tarief. Of hoeft u eigenlijk geen vaste telefoonlijn meer thuis omdat u eigenlijk altijd met uw mobiel belt omdat u daar toch onbeperkt bellen hebt? En welk budget heeft u er eigenlijk voor over. Kijken naar de aanbieding is interessant, maar welk bedrag gaat u maandelijks betalen als u geen korting meer krijgt? Neem er even de tijd voor, dan weet u zeker dat u het alles in 1 vergelijken voor u zelf makkelijker maakt.

Overstappen?2019-03-23T21:42:16+00:00

Heeft u momenteel al een alles in 1 abonnement? Maar bent u niet meer tevreden over de huidige aanbieder? Dan is overstappen misschien wel de oplossing voor u. En dat is minder ingewikkeld dan u van tevoren misschien denkt. Heeft u namelijk het pakket gevonden dat u graag wilt, dan kunt u via de website van de aanbieder het alles in 1 aanvragen voltooien. Dat gaat allemaal online en is heel eenvoudig. U zult vervolgens een bevestiging ontvangen van de nieuwe aanbieder dat ze uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. U heeft vanaf dat moment nog 14 dagen bedenktijd. Mocht u zich bedenken dan kunt u er gewoon alsnog vanaf. Maar ervan uitgaande dat u blijft vinden dat het de juiste keuze is dan neemt de aanbieder contact met u op om de aanvraag verder af te stemmen. Ze zullen u op tijd de benodigde apparatuur en instructies toesturen hoe u het nieuwe abonnement kunt gaan aansluiten. Ziet u dat zelf niet zitten? Maak dan gebruik van de (gratis) monteur die bij u thuis langs kan komen om het nieuwe alles in 1 pakket aan te sluiten en pas weg gaat als alles goed werkt. Ook kan uw nieuwe provider uw abonnement bij uw huidige provider voor u opzeggen. Zo zorgt u ervoor dat het nieuwe en het oude abonnement naadloos in elkaar overgaan zodat u nooit zonder internet, tv en bellen thuis zit.

Alles in 1 pakket aanbieders2019-02-17T01:03:51+00:00

In de markt van alles in 1 pakketten zijn meerdere aanbieders, zoals u weet. In de vergelijking worden de pakketten meegenomen van: KPN, Ziggo, Fiber, Vodafone, Online.nl, Telfort, XS4ALL, Tele2, NLE, T-Mobile en Stipte. Hierdoor heeft u een totaalbeeld van wat er allemaal te krijgen is in de markt. Door uw postcode in te voeren in de vergelijker krijgt u alleen de pakketten te zien die op uw adres leverbaar zijn. Waar wacht u nog op? Doe het nu!