Loading...
Alles in 1 vergelijken2020-01-04T00:18:13+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

Je loopt geen enkele risico! Je kunt alleen maar winnen!

Je hebt het recht om binnen 14 dagen je beslissing terug te draaien! Je loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

Je hoeft zelf niks te doen, Je krijgt zsm bericht van je nieuwe internet provider

Binnen enkele minuten is het zo geregeld!

Direct geregeld!

Wij geven je advies en sluiten deze direct aan!

Je hoeft zelf niks te doen, wij regelen voor je verder!

In enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor je klaar!

alles-in-1-vergelijkenWij zullen je helpen met het beantwoorden van de volgende vragen!

Alles in 1 vergelijken?2020-01-03T17:12:52+00:00

Tegenwoordig is een alles-in-1-pakket een geweldige combinatie om in huis te hebben. Door Internet en telefonie en televisie in 1 te combineren betaal je een scherpe bedrag per maand! Door gebruik te maken van de bovenstaande vergelijker kun je vrijwel eenvoudig op zoek gaan naar jouw ideale alles-in-1-pakket. Zo kun je op de bovenstaande vergelijker instellen hoe snel je jouw internetsnelheid wilt hebben en hoeveel zenders je in HD-kwaliteit wilt hebben. Ook voordelig bellen is hier inbegrepen. Een perfecte combinatie zou ik maar zeggen! Vul hierboven je postcode in en vergelijk de pakketten om te kijken wat het beste bij jouw situatie past!

Waarom een alles in 1 pakket?2020-01-03T17:17:40+00:00

In Nederland wordt tegenwoordig teveel betaald voor internet, bellen en TV. Dit is echter niet nodig. Deze diensten zijn de laatste jaren eenvoudiger en makkelijker geworden. Hierdoor is het gemakkelijker om deze diensten met elkaar te vergelijken. Met de bovenstaande alles in 1 vergelijker krijg je precies te zien welke alles in 1 pakket het meest geschikt is voor jouw situatie. Door de 3 diensten van internet, bellen en tv in één pakket te combineren ben je al een stuk goedkoper uit dan het afnemen van losse abonnementen.

Welk alles in 1 pakket past bij jou?2020-01-03T17:35:30+00:00

Dit is per huishouden echter verschillend. Enkele belangrijke dingen die jij jezelf kunt afvragen als je op zoek gaat naar een nieuw alles in 1 pakket zijn:

  • De internetsnelheid. Hoe wordt het internetgebruik bij jouw thuis gebruikt? Wordt er bijvoorbeeld veel gedownload? Of is er iemand in jouw huis die veel aan het gamen is? Zulke dingen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste internetpakket, in dit geval is de alles in 1 pakket met een hoge downloadsnelheid erg belangrijk. Anders ga jij je hopeloos irriteren aan je internetverbinding omdat deze zo traag is. Maar wordt je internetverbruik slechts gebruikt om alleen maar je e-mail box te openen of om simpel te surfen op het internet, dan kun je prima uit de voeten met een alles in 1 instappakket.
  • Je budget. Bedenk altijd van tevoren hoeveel je maximaal uit wilt geven aan een alles in 1 pakket. Er zijn altijd wel acties en aanbiedingen te vinden als je ga overstappen. Echter kan dit natuurlijk weer snel uitlopen tot een grote bedrag. Denk in ieder geval goed over na voordat je een alles in 1 internet pakket afsluit.
Wat is alles in 1?2020-01-03T17:36:46+00:00

Een alles in 1 pakket is een abonnement waarbij je de diensten internet, bellen en tv onderbrengt in 1 abonnement. Een andere naam voor alles in 1 is ook wel triple play, 3 in 1 of all-in one. Al deze termen betekenen precies hetzelfde.

Waar moet je op letten bij het vergelijken?2020-01-13T10:11:11+00:00

Voordat je gaat vergelijken is het belangrijk om even stil te staan bij wat jouw wensen zijn. Anders is de kans aanwezig dat je straks een pakket hebt afgesloten dat eigenlijk teveel biedt voor wat je nodig hebt.

1. Je internetverbruik Je wilt geen haperend internet, maar als je alleen bent thuis en internet niet heel intensief gebruikt dan is 500 MB alles in 1 glasvezel wellicht wat overdreven.

2. Je tv verbruik Datzelfde geldt voor de TV-zenders waar je naar kijkt. Heb je allerlei extra zenders nodig? Of kijk je vooral naar Netflix? Dan is dat uitgebreide extra pakket misschien toch minder hard nodig.

3. Je belgebruik Of hoef je eigenlijk geen vaste telefoonlijn meer thuis omdat je eigenlijk altijd met je mobiel belt omdat je daar toch onbeperkt bellen voor hebt? Bekijk rustig aan wat je wel en wat je niet nodig hebt,neem er even de tijd voor, dan weet je zeker dat je het alles in 1 vergelijken voor jezelf gemakkelijker maakt.

Alles in 1 pakket aanbieders2020-01-03T17:52:13+00:00

In de markt van alles in 1 pakketten zijn meerdere aanbieders, zoals je weet. In de vergelijking worden de pakketten meegenomen van: KPN, Ziggo, Fiber, Vodafone, Online.nl, Telfort, XS4ALL, Tele2, NLE, T-Mobile en Stipte. Hierdoor krijg je een totaalbeeld van wat er allemaal te krijgen is in de markt. Door je postcode in te voeren in de vergelijker krijg je alleen de pakketten te zien die op je adres leverbaar zijn. Waar wacht je nog op? Doe het nu!