Loading...
Alles in 1 vergelijken2020-03-29T20:58:51+00:00
tele2
online
budgetallesin1
kpn

Alles in 1 vergelijken

Wil je een alles in 1 pakket vergelijken? Dan ben je op Zum.nl op de juiste adres! Bij ons kun je onafhankelijk alle providers en abonnementen met elkaar vergelijken. Zo kun je in 1 oog opslag zien welke pakket het beste bij jouw situatie past. Wanneer je je gegevens hierboven invult, zoals je postcode en huisnummer dan kunnen we direct checken wat er beschikbaar is op je adres. Alle providers worden op prijs gesorteerd, zo zie je de goedkoopste provider bovenaan. Omdat wij ook internetproviders meeneemt in onze vergelijker waarvan wij geen vergoeding voor ontvangen weet je dat je bij ons gegarandeerd de beste deals zal gaan sluiten.

Alles in 1 providers vergelijken

Er zijn een aantal redenen om een alles in 1 pakketten te vergelijken. Betaal je bijvoorbeeld teveel voor je alles in 1 pakket? Of verbruik je bellen meer dan je internet of krijg je slechte service? Dan is het handig om over te stappen naar een andere alles in 1 provider. Neem dan enkele minuten de tijd om gebruik te maken van onze alles in 1 vergelijker en bespaar tot wel 200 euro per jaar op je alles in 1 pakket.

Wat is een alles in 1 pakket?

Bij een alles in 1 pakket sluit je in één keer internet, tv en telefonie af bij dezelfde provider. Het voordeel hiervan is dat je alle kosten op één factuur krijgt en maar één aanspreekpunt hebt. Meestal zijn deze pakketten voordeliger dan dat je alle diensten bij aparte internet providers afsluit.

Waarom een alles in 1 pakket?

In Nederland wordt tegenwoordig teveel betaald voor internet, bellen en TV. Dit is echter niet nodig. Deze diensten zijn de laatste jaren eenvoudiger en makkelijker geworden. Hierdoor is het gemakkelijker om deze diensten met elkaar te vergelijken. Met de bovenstaande alles in 1 vergelijker krijg je precies te zien welke alles in 1 pakket het meest geschikt is voor jouw situatie. Door de 3 diensten van internet, bellen en tv in één pakket te combineren ben je al een stuk goedkoper uit dan het afnemen van losse abonnementen.

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

Je loopt geen enkele risico! Je kunt alleen maar winnen!

Je hebt het recht om binnen 14 dagen je beslissing terug te draaien! Je loopt daardoor geen risico!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

Je hoeft zelf niks te doen, Je krijgt zsm bericht van je nieuwe internet provider

Binnen enkele minuten is het zo geregeld!

Direct geregeld!

Wij geven je advies en sluiten deze direct aan!

Je hoeft zelf niks te doen, wij regelen voor je verder!

In enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Welk alles in 1 pakket past bij jou?2020-01-03T17:35:30+00:00

Dit is per huishouden echter verschillend. Enkele belangrijke dingen die jij jezelf kunt afvragen als je op zoek gaat naar een nieuw alles in 1 pakket zijn:

  • De internetsnelheid. Hoe wordt het internetgebruik bij jouw thuis gebruikt? Wordt er bijvoorbeeld veel gedownload? Of is er iemand in jouw huis die veel aan het gamen is? Zulke dingen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste internetpakket, in dit geval is de alles in 1 pakket met een hoge downloadsnelheid erg belangrijk. Anders ga jij je hopeloos irriteren aan je internetverbinding omdat deze zo traag is. Maar wordt je internetverbruik slechts gebruikt om alleen maar je e-mail box te openen of om simpel te surfen op het internet, dan kun je prima uit de voeten met een alles in 1 instappakket.
  • Je budget. Bedenk altijd van tevoren hoeveel je maximaal uit wilt geven aan een alles in 1 pakket. Er zijn altijd wel acties en aanbiedingen te vinden als je ga overstappen. Echter kan dit natuurlijk weer snel uitlopen tot een grote bedrag. Denk in ieder geval goed over na voordat je een alles in 1 internet pakket afsluit.
Waar moet je op letten bij het vergelijken?2020-01-13T10:11:11+00:00

Voordat je gaat vergelijken is het belangrijk om even stil te staan bij wat jouw wensen zijn. Anders is de kans aanwezig dat je straks een pakket hebt afgesloten dat eigenlijk teveel biedt voor wat je nodig hebt.

1. Je internetverbruik Je wilt geen haperend internet, maar als je alleen bent thuis en internet niet heel intensief gebruikt dan is 500 MB alles in 1 glasvezel wellicht wat overdreven.

2. Je tv verbruik Datzelfde geldt voor de TV-zenders waar je naar kijkt. Heb je allerlei extra zenders nodig? Of kijk je vooral naar Netflix? Dan is dat uitgebreide extra pakket misschien toch minder hard nodig.

3. Je belgebruik Of hoef je eigenlijk geen vaste telefoonlijn meer thuis omdat je eigenlijk altijd met je mobiel belt omdat je daar toch onbeperkt bellen voor hebt? Bekijk rustig aan wat je wel en wat je niet nodig hebt,neem er even de tijd voor, dan weet je zeker dat je het alles in 1 vergelijken voor jezelf gemakkelijker maakt.

Alles in 1 pakket aanbieders2020-01-03T17:52:13+00:00

In de markt van alles in 1 pakketten zijn meerdere aanbieders, zoals je weet. In de vergelijking worden de pakketten meegenomen van: KPN, Ziggo, Fiber, Vodafone, Online.nl, Telfort, XS4ALL, Tele2, NLE, T-Mobile en Stipte. Hierdoor krijg je een totaalbeeld van wat er allemaal te krijgen is in de markt. Door je postcode in te voeren in de vergelijker krijg je alleen de pakketten te zien die op je adres leverbaar zijn. Waar wacht je nog op? Doe het nu!


Notice: unserialize(): Error at offset 53 of 1750 bytes in /home/u37711p34753/domains/zum.nl/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 276