Loading...
Aansprakelijkheidsverzekering2019-04-22T02:29:15+00:00

14 dagen bedenktijd!

Binnen 14 dagen gratis opzeggen!

U loopt geen enkele risico! U kunt alleen maar winnen!

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw beslissing terug te draaien!

Binnen 5 minuten afgesloten!

Handig en snel afgesloten!

U hoeft zelf niks te doen, u krijgt zsm bericht van uw nieuwe verzekeraar

Binnen enkele minuten is het zo gedaan!

Direct verzekerd!

Wij geven u advies en sluiten deze direct aan!

U hoeft zelf niks te doen, wij regelen voor u verder!

In Enkele minuten geregeld via Zum.nl Wij staan voor u klaar! Bel ons gerust!

Aansprakelijkheidsverzekering-vergelijkenWij van Zum.nl zullen u helpen met het beantwoorden van de volgende vragen

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken2019-02-16T18:11:45+00:00

Bent u op zoek naar de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering? Dan is het mischien weleens handig om deze aanbieders met elkaar te vergelijken. Neemt u dan zeker even enkele minuten de tijd om hieronder de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Door het invullen van enkele gegevens gaat de vergelijker voor u kijken wat de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering is.

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?2019-02-16T18:12:29+00:00

Een aansprakelijkheidsverzekering staat ook wel bekend als de WA verzekering. Als u, uw partner, uw kinderen of uw huisdier een schade veroorzaakt bij iemand anders, dan bent u aansprakelijk voor deze schade. Zonder aansprakelijkheidsverzekering moet u de kosten zelf betalen. Als u een aansprakelijkheidsverzekering heeft dan bent u hiervoor gedekt en zal uw verzekering de kosten moeten betalen. Het nemen van een WA verzekering is niet verplicht, maar het kan wel verstandig zijn. Het hoeft overigens niet zo te zijn dat u de schade zelf veroorzaakt heeft. Een waterleiding die bij de buurman is gesprongen, die bij u vandaan komt. Of een dakpan van uw dak die valt op de auto of andere bezittingen van uw buurman. Het is mogelijk. Ook hiermee dekt de aansprakelijkheidverzekering deze kosten.

Een aansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen:

  • Schade aan personen, zoals letsel
  • Schade aan zaken, denk hierbij aan beschadiging, vernietiging of vermissing.
Kosten aansprakelijkheidsverzekering2019-02-16T18:12:49+00:00

Bent u van plan om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? Dan zijn de kosten uitgedrukt in een premie. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw gezinssamenstelling. Dat spreekt natuurlijk voor zich. Een gezin met kinderen betaalt natuurlijk meer dan een alleenstaande. Wel is het handig om de voorwaarden van de dekking regelmatig te controleren die bij de verzekering horen.

Door gebruik te maken van bovenstaande vergelijker voor aansprakelijkheidsverzekeringen kunt u onafhankelijk een vergelijking maken van de verzekeraars.